Bijesni Kelava želi natrag u Udinese: "Prevaren sam! Dogovorili smo se da ću igrati"

Foto: gazzettadimodena

IVAN KELAVA do nedavno je imao mjesto na širem popisu hrvatske nogometne reprezentacije, ali, umjesto da mu donese napredak u karijeri, odlazak iz Dinama u inozemstvo ga je unazadio.


Kelava je prije godinu dana s Maksimira otišao u Udinese, koji ga je ove sezone posudio novom drugoligašu Carpiju za koji je odigrao jednu utakmicu i primio dva gola u pobjedi 4:2. Ovog vikenda nije bio niti na klupi.

"Prevaren sam. Kad sam stigao na posudbu, dogovorili smo samo jedan uvjet, da igram. Direktor kluba me zvao više puta, molio da dođem u Carpi kako bih dobio minutažu, zato sam pristao. Ali nakon prve utakmice, trener me stavlja na klupu. Odbio sam i vraćam se u Udine. Ne mogu doći u Ligu prvaka s iskustvom sjedenja na klupi u Seriji B. Ako neću imati garantirano mjesto u momčadi, ne želim igrati za Carpi. Bolje mi je trenirati s Udineseom gdje imam bolje uvjete za razvoj", rekao je Kelava.

Lokalni mediji javljaju kako je dogovoren sastanak uprave kluba i 26-godišnjeg Kelave na kojem će odlučiti o budućnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.