Bale spasio Real protiv Cordobe, očajni Ronaldo udario protivnika i pocrvenio

Foto: Getty Images

U PRVOM susretu 20. kola Primere Real je gostovao kod Cordobe i ni kriv ni dužan na kraju pobijedio 2:1. Možemo slobodno reći da kraljevski klub nikad u ovoj sezoni nije teže, sretnije i spretnije došao do tri boda kao danas. Pobjednički gol u 87 minuti djelo je Garetha Balea, koji je samo par minuta nakon što je Ronaldo dobio crveni karton zbog udaranja protivnika, najprije izborio slobodan udarac, a onda i penal te crveni karton( (drugi žuti) Cartabije, koji je udarac velškog igrača zaustavio rukom. Bale je bio precizan i tri boda odlaze u Madrid.
 
Međutim, igra koju je pokazao Real protiv male Cordobe sigurno nije igra koja se očekuje od prvaka Europe i vodeće momčadi Primere.
 
Cordoba je povela već u trećoj minuti nakon penala kojeg je skrivio Sergio Ramos igrajući rukom u vlastitom šesnaestercu. Nabil Ghilas je bio smiren i Cordoba je povela. Real je tada preuzeo inicijativu, no ista je bila jalova. Čak je i Cordoba u 18. minuti preko Bebea imala priliku udvostručiti prednost, no lopta je otišla blizu stative.
 
Ipak, u 27. minuti izjednačenje. Gareth Bale sjajno vidi Benzemu, a Francuzu nije bilo teško zakucati loptu u mrežu.
 
U nastavku opet gledamo jako lošu igru Reala, a u samo dvije minute, u 55. i 57., Cordoba preko Cartabije i Bebea propušta razbiti Real. U 69. Florin Andone pogađa prečku. 
 
Ronaldo je odigrao očajno, a kulminacija nervoze dogodila se u 82 minute kad je zbog divljanja i udaranja protivnika dobio izravni crveni. Real je bio na koljenima, no onda se ukazao Gareth Bale i donio sva tri boda svojem klubu.
 
 

 

Standings provided by

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.