Austrijski mediji uoči gostovanja Medvjeda: "Igrači KAC-a, ne nasjedajte na provokacije"

MEDVEŠČAK se pobjedom nad KAC-om u nedjelju vratio u igru za finale EBEL-a. Medvjedi su smanjili na 1:2 u bori do četiri pobjede. Ključna utakmica čitave serije tako bi mogla biti sutrašnja utakmica u kojoj Medveščak može sasvim izjednačiti i dobiti vjetar u leđa, ali i stići na korak od poraza.

Uoči utakmice u Klagenfurtu austrijski mediji se bave najavama utakmice. Tako Kleine Zeitung donosi tri ključne stvari koje bi mogle odlučiti susret..

Taktika

KAC je pod Christianom Weberom promijenio taktiku, momčad je čvrsta u obrani. Ali, Kleine Zeitung poručuje hokejašima KAC-a: "Zapamtite, isključenja ne donose pobjedu. Disciplina je važnija nego ikad. Ne dajte se isprovocirati."

Ključni igrači

Ključ uspjeha u doigravanju je gotovo uvijek imati raspoloženog vratara. Golman KAC-a Andy Chiodo je uvijek pružao podršku momčadi, a njegova dobra forma može biti put prema pobjedi. Važno je da Thomas Hundertpfund bude jak u duelu i dobar u dodavanjima. Stefan i Manuel Geier te Raphael Herburger su najefikasniji u momčadi i s njima u napadu će zvoniti uzbuna u obrani Medveščaka. A kad je tu i Thomas Koch, KAC bi trebao dobiti pobjeđivati sve na putu, napominju austrijski novinari.

Publika

Treća važna stvar koju Kleine Zeitung podcrtava su navijači. Pet tisuća navijača će biti uz svoju momčad i to bi trebalo pomoći KAC-u da zabije prvi gol. A u posljednjih osam susreta KAC-a i Zagreba u doigravanju (2011. i ove sezone) pobjeđivala je momčad koja je zabila prvi gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.