Anthony demantira da tjera Lina: "Ne krivite mene, ali Houston mu nudi smiješan ugovor"

HOĆE li priča Jeremyja Lina u New York Knicksima uskoro postati prošlost? Naime, poznato je da glavni igrač Knicksa Carmelo Anthony ne gleda s previše simpatija prema suigraču koji je prošle sezone postao senzacija NBA lige.

Nije Anthony sretan što mu je Lin ukrao status zvijezde u Knicksima, a da nema posebno dobro mišljenje ni o njegovim košarkaškim kvalitetama, potvrdio je nazvavši ponudu Houstona za razigravača kinesko-tajvanskog porijekla - smiješnom.

Rocketsi su, podsjećamo, ponudili 25 milijuna za trogodišnji ugovor, a s obzirom da se radi o uvjetno slobodnom igraču, Knicksi još uvijek mogu izjednačiti ponudu i zadržati 24-godišnjeg playmakera u svojim redovima.

Iako su isticali da će to sigurno i napraviti, čini se da su izgledi za takvo što sve manji. Naime, New York je već ranije doveo iskusnog Jasona Kidda (39) iz Dallasa, a nedjelju je dogovorio i dolazak Raymonda Feltona (28) iz Portlanda, tako da se čini da je popunio pozicije razigravača. Mnogi američki mediji su uvjereni da je prste u tome imao Anthony koji bi se rado riješio Lina, ali 28-godišnji šuter, koji se priprema za nastup na Olimpijskim igrama, tvrdi da nema ništa s tim.

- Na vlasnicima Knicksa je hoće li izjednačiti takav smiješni ugovor. Dosta mi je da me ljudi pokušavaju okriviti za činjenicu da klub možda neće izjednačiti ponudu. Želim svakome tko ima priliku da si osigura dobru plaću - poručio je Anthony.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.