Želimo ga probati: Našli smo pekmez od gina

Foto: firebox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ONLINE trgovinama se zaista može pronaći svašta, a potvrda tome je i ovaj pekmez s okusom gina koji smo našli u internetskoj trgovini Firebox. 

Ova trgovina, osim personaliziranih poklona, gadgeta i igara, ima i kategoriju s hranom i pićem. Upravo u sklopu nje našli smo liniju namaza inspiriranu različitim pićima. Trenutno u ponudi imaju pekmeze s okusom mojita, espresso martinija, whiskeyja i gina.

Mogu biti idealan poklon

Iako oni u sastavu imaju male količine pojedinog alkoholnog pića, uz njih se nećete napiti ili dobiti strašan mamurluk jer je alkohol kuhanjem ispario. Među ostalim sastojcima su šećer, voda, voće, konzervansi itd.

No zato možete uživati u svom omiljenom okusu pića namazanom na kruh, tost, palačinke, ubaciti ga u muffine ili ga pak jesti žlicom ravno iz staklenke. No osim toga mogu biti i idealan, zabavan, poklon za bilo koju buduću prigodu dragoj osobi. 

Mogu se naručiti ovdje, a cijena im je 12.95 € (97.58 kn) za teglicu od 225 grama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.