Već od 7 eura: Najbolji drogerijski proizvodi za šminkanje u 2023.

Foto: makeup.hr/pinkpanda.hr/dm.hr/iherb.com/amazon.com/maybelline.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI vole i poštuju posebnost luksuznih marki, no isto tako vrijedi provjeriti neke od formula u lokalnim drogerijama za pristupačniju opciju. Šminka iz drogerija ima povoljniju cijenu od luksuznih proizvoda, a isto može napraviti dobar posao.

Magazin Byrdie sastavio je popis najboljih drogerijskih proizvoda za šminkanje koje možete kupiti u 2023.

Revlon ColorStay za mješovitu/masnu kožu SPF 15, cijena je 7 € (52.74 kn)

Ovaj puder ne samo da se može pohvaliti nevjerojatnom postojanošću, već može pružiti i besprijekornu mat završnicu onima s masnom i mješovitom kožom. Njegova formula je hidratantna i prepuna ovlaživača, zbog kojih se odlično stapa s kožom. 

NYX Professional Makeup tekući korektor, cijena je 7.49 € (56.43 kn)

Ovaj korektor je prepun hidratantnih sastojaka tako da se ne skuplja u finim linijama, ali također je postojan i može trajati cijeli dan. Može se koristiti za korekciju boje i posvjetljivanje, što ga čini idealnim za korištenje ispod očiju. 

Maybelline City bronzer, cijena je 9.17 € (69.09 kn)

Ovaj bronzer se može koristiti za isticanje i konturiranje lica bez teškog završetka. Hidratantna formula lijepo se upija u kožu, bez gužvanja ili naglašavanja pora. 

Super Stay Matte Ink tekući ruž za usne, cijena je 7.95 € (59.90 kn)

Ovaj ruž je super za nanošenje jer lako klizi i stvara pigment koji se može nadograditi. Ima glatku teksturu i dugotrajan je na usnama. 

Aquaphor, ljekovita mast, cijena je 6.93 € (52.21 kn)

Tehnički, ovo nije proizvod za šminkanje, ali je sastavni dio kompleta profesionalnih vizažista. Svestranost ove masti je nevjerojatna, jer je možete koristiti na usnama, na suhim dijelovima lica ili tijela ili čak utapkati na jagodice kako biste stvorili dewy finiš poput highlightera.

Murumuru Butter krema za usne SPF 15, cijena je 6.7 € (50.48 kn)

Ovaj kremasti, pigmentirani balzam za usne klizi po usnama za suptilnu boju koja se može nadograditi. Formula je od hidratizirajućih sastojaka koji sprječavaju isušivanje usana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.