Vans izbacuje slip-on tenisice inspirirane vrtlarstvom. Pogledajte modele

Foto: vans.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZ VANS-a stižu fora vijesti: udružili su se s dizajnericom i multidisciplinarnom umjetnicom Nicole McLaughlin na kolekciji koja ističe njezinu ljubav prema vintage vrtlarstvu i radnoj obući. Rezultat je transformacija Vans Slip-On VP VR3 LX modela u praktično, ali zabavno umjetničko djelo, koristeći mješavinu recikliranih i odgovorno nabavljenih materijala.

Poznata silueta sada dolazi s džepovima za vrtlarske materijale i radne alate, a model će biti dostupan u dvije kombinacije boja: bijelo-zelenoj, koja je inspirirana klasičnom vrtlarskom torbom, i smeđe-sivoj kombinacija, koja asocira na radnu torbu.

Kolekcija je izazvala mnoštvo komentara

Modeli su izrađeni od gornjišta od platna od organskog pamuka, 50% recikliranog poliestera te imaju Vans VR3Cush™ uložak od biološke pjene i novi Novi VR3Waffle™ potplat. Obje siluete imaju Nicole McLaughlin etikete i prilagođeni remen oko gležnja za funkcionalan način nošenja i spremanja cipela.

Objava ove suradnje na društvenim mrežama brenda izazvala je mnoštvo raznih komentara, od pozitivnih do negativnih, ali i poneku šalu.

"Spreman sam za sezonu kopanja kad ih nabavim", "Trebam ih", "Da nema dodataka na prednjem dijelu, bile bi mrak", "Ali, zašto?", "Ne vrtlarim, ali ove su baš kul", "Ovo je glupo", "Trebam ih, kombinacija mojih najdražih stvari - vrtlarenja i Vansica", "Super cool, ali definitivno vidim tu lopatu kako me bode u gležanj", "Revolucionarno, inovativno i praktično", neki su od komentara. 

Modeli će biti dostupni za globalnu kupnju 31. ožujka 2023. online i na odabranim Vault by Vans maloprodajnim mjestima. Više o ovim Vans slip-on cipelama možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.