Biste li kupili rabljenu konzolu? Evo koliko možete uštedjeti

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO VAS zanima Steam Deck, ali vam je preskup, dobro je znati da ga možete kupiti po značajno sniženoj cijeni. Naime, Valve od sada nudi obnovljene Steam Deckove s jednogodišnjim jamstvom, a osnovni model sa 64GB pohrane tako možete kupiti za 299 eura. Redovna cijena mu je 369 eura. Dostupni su i modeli od 256GB i 512GB.

Isti uvjeti i performanse, ali niža cijena

U pitanju su uređaji koje su kupci vratili, a umjesto da ih odbaci, Valve ih je odlučio obnoviti i ponuditi novim kupcima uz iste uvjete kao i kod kupnje novog uređaja, što uključuje jamstvo, korisničku podršku i kutiju za Steam Deck.

Ovi obnovljeni uređaji su temeljito testirani prema istim visokim standardima kao i posve novi uređaji. Svaki uređaj prolazi kroz potpuno resetiranje tvorničkih postavki, ažuriranje softvera i temeljiti pregled koji uključuje preko 100 testova. Testiraju se priključci, audio sustav, zaslon i unutarnji dijelovi, a procjenjuje se i zdravlje baterije.

Svi obnovljeni uređaji jednako su dobrih performansi kao i novi uređaji, ali mogu imati manje kozmetičke nedostatke poput ogrebotina i mrlja na kućištu uzrokovanim rukovanjem uređaja. Kozmetički nedostaci ne nalaze se na zaslonu.

Steam Deck je moćna prijenosna konzola koju možete koristiti za igranje PC igara, a ističe se ekranom od 7 inča. Model od 512 GB posebno je zanimljiv jer dolazi s matiranim ekranom koji sprječava neugodan odsjaj.

Više o obnovljenim Steam Deck uređajima možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.