U Pepco je stigla proljetna kolekcija. Evo što izdvajamo

Foto: pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PEPCO je stigla nova kolekcija za proljeće, a u ponudi ćete pronaći brojne proizvode za dom, kao i odjevne predmete za djecu i odrasle. Niske cijene i šarolika ponuda sigurno će vam privući pozornost, a mnogi će pronaći baš ono što im je potrebno kako bi svoj dom i ormar učinili još ljepšim i ugodnijim.

Ovaj komplet staklenki s poklopcem omogućava pohranjivanje začina, pri čemu čuva njihovu aromu. Odličan su dodatak svakoj kuhinji. Za pohranu imaju i kartonske kutije koje će svaki dom učiniti urednim, a zahvaljujući lijepom dizajnu, i lijep su ukras.

Komplet 4 staklenke s poklopcem, 2 eura
Komplet kartonskih kutija, 3 eura
Keramička šalica, 1.50 eura

Uz mirisnu svijeću i dekicu od mikrofibre svaka će večer biti ugodna. Ova mirisna svijeća s kavom odlična je za razbuđivanje, a u ponudi je i svijeća s mirisom jasmina, egzotičnim mirisom i s mirisom crvenih bobica.

Svijeća s mirisom kave, 1.50 eura
Ružičasta deka, 5 eura

U ponudi su dostupne i tave u tri veličine: od 20 cm, 24 cm i 28 cm. Tave su s neprianjajućim premazom te su dostupne u crnoj boji. Dostupni su i drugi proizvodi za kuhinju, poput kompleta kuhinjskih krpa.

Tava 24 cm Peter Cook, 6 eura
Komplet 3 kuhinjske krpe, 3 eura

U ponudi za proljeće su i odjevni komadi za djecu i odrasle. Majice su pamučne, ugodne i idealne za proljeće.

Muška plava majica, 3 eura
Ženska zelena majica s otiskom, 3 eura
Tirkizna majica za dječake, 2 eura
Ružičasta majica za djevojčice, 2 eura

Kompletnu kolekciju možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.