Twiggy je otkrila što je koristila za svoje dramatične trepavice

Foto: Profimedia/charlottetilbury.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JAKO je malo stvari koje su legendarnije u svijetu ljepote od Twiggynih trepavica - njezinog prepoznatljivog znaka. Supermodel i glumica postala je slavna kraseći naslovnicu Voguea u 60-ima, kada je imala samo 17 godina, razmećući se modnom šminkom s njezinim sada karakterističnim izraženim trepavicama i sjajnom kožom.

Twiggy, pravog imena Lesley Hornby, u intervjuu za časopis People otkrila je kako točno definira svoje trepavice i koji proizvod koristi. Radi se o Pillow Talk Push Up maskari brenda Charlotte Tilbury. 

Pillow Talk Push Up maskara, 30 € (226.04 kn)

Prije je koristila tri para umjetnih trepavica, a sada samo maskaru

"Volim Pillow Talk Push Up maskaru za trepavice, a nova nijansa Dream Pop mi je najdraža!" rekla je Twiggy za People u nedavnom intervjuu. "Uparujem je s novom paletom Pillow Talk Dreams." Manekenka je ambasadorica brenda i dugogodišnja prijateljica Charlotte Tilbury, a rekla je da je jako voljela dramatične oči od mladosti. 

"Trebalo bi mi sat i pol za nanošenje, uključujući tri para umjetnih trepavica", rekla je za People. Sada postiže dramatičan izgled samo ovom maskarom. Između ostalog, Twiggy je rekla da ljepota "dolazi u mnogim oblicima, iznutra i izvana", a ostaje zdrava pijući puno vode, uz zdravu prehranu i bolji san za blistavu kožu. U konačnici, zvijezda je rekla da je "ljepota u oku promatrača".

I mi smo isprobali Charlotte Tilbury maskare te su stvarno odlične i opravdavaju hype unatoč višoj cijeni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.