"Trend glomaznih potplata postaje smiješan": Stigle nove Puma MagMax Nitro tenisice

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVE tenisice za trčanje Puma MagMax Nitro su upravo puštene u prodaju. Ove tenisice ističu se iznimno visokim potplatom od 46 mm i blagim nagibom od 8 mm, zahvaljujući specijalnoj pjeni obogaćenoj dušikom.

"MagMax Nitro je naš najudobniji model tenisica za svakodnevno trčanje do sada, sadrže više Nitrofoam pjene nego što smo ikada prije stavili u tenisicu za trčanje", rekao je Romain Girard, potpredsjednik za inovacije u Pumi.

Puma također ističe u svom priopćenju da su ove tenisice idealne za sve tipove trkača i da osiguravaju udobnost pri svakom koraku. 

Gornji dio tenisica je izrađen od prozračne mrežaste tkanine pojačane PwrTape materijalom koji, prema tvrdnjama Pume, osigurava vrhunsku prozračnost. Potplat PumaGrip nudi izvrsno prianjanje na različitim podlogama, a dodatni jastučići oko pete te upotreba najmanje 20% recikliranih materijala čine ove tenisice i ekološki osviještenim izborom.

Dolaze u više boja, a koštaju 190 eura

Muški modeli tenisica dostupni su u crnoj, srebrno-bijeloj i boji Lapis Lazuli, koja je inspirirana svijetloplavim dragim kamenom, s intenzivno ljubičasto-plavim gornjištem i zelenim detaljem na srednjem potplatu.

Ženske verzije također su dostupne u crnoj te u boji Lapis Lazuli, ali sa svjetloplavim gornjištem i limun-zelenom prugom te tamnoplavim detaljima koji dodaju vibraciju srednjem potplatu. Dodatno, ženski model dolazi i u nježno ljubičastoj boji.

Mišljenja oko izgleda novih tenisica su podijeljena

"Izgledaju udobno", "Vau", "Izgledaju baš dobro", "Zanimljive su", "Izgledaju nevjerojatno", "Ružne", "Uh, trend glomaznih potplata postaje pomalo smiješan", "Izgledaju poput Nike Invincible", "Vau, želim ih", "Jako sam zainteresiran, izgledaju fantastično", "Izgledaju poput oblaka", neki su od komentara na Instagramu i Redditu. 

Kao što smo već naveli, tenisice su globalno dostupne od danas, 12. kolovoza, i mogu se kupiti na Puminoj web stranici, u Puminim flagship trgovinama i kod odabranih prodavača u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji. Cijena tenisica je 190 eura. Muški model možete vidjeti ovdje, ženski ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.