Tražite duplić za Rhode maskicu za mobitel? Internet ih je pun

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/ichoice.com.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOZMETIČKI brend Rhode, čija je vlasnica Hailey Bieber, nedavno je izbacio maskice za mobitel koje službe kao držač za Rhode balzam za usne. Mnogima se jako svidjela maskica, te su reakcije na novi proizvod dosta pozitivne. No, maskica nije dostupna u svim zemljama, a odgovara iPhone 14 i 15 Pro i Pro Max mobitelima.

"Bilo je suđeno"

Stoga su mnogi odlučili sami si osigurati maskicu koja savršeno imitira popularni Rhode stil. Neki su se okrenuli DIY rješenjima, dok su dugi jednostavno kupili maskicu u sličnoj boji jer je upravo to ono što ih kod Rhode maskice privlači.

Juan (@juanbeautyy) je svoj balzam za usne jednostavno prilijepio na prianjajuću površinu svoje maskice. Kaže, bilo je to posve slučajno: "Nikad se sam ovoga ne bih sjetio i rijetko stavljam mobitel u torbu. Bilo je suđeno."

@juanbeautyy When you accidentally make a Rhodes Beauty phone case dupe by accident #rhodeskin #rhodeskinphonecase ♬ original sound - Juan González

Mnogima se njegovo rješenje svidjelo, a nekima se njegova maskica više sviđa od one brenda Rhode.

Dakle, ako ne koristite Rhode ili nemate odgovarajući model mobitela za maskicu brenda, a sviđa vam se njezina boja ili općenito blijede boje s puno sive, na tržištu ima mnogo maskica uz koje ćete isfurati Rhode stil, bez obzira na to gdje držali svoj balzam za usne.

Silikonski dodatak za maskicu, Amazon, 14.99 eura
Acronix maskica za mobitel, Amazon, 14.99 eura
Ornarto maskica za mobitel, Amazon, 17.99 eura
Siva maskica za mobitel, iChoice, snižena cijena je 10.92 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.