Timberland je upravo najavio nove Ghostbusters čizme. Pogledajte modele

Foto: timberland.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMBERLAND i franšiza Ghostbusters udružili su snage kako bi obilježili 40. obljetnicu ovog kultnog serijala. Rezultat suradnje su dva ekskluzivna ograničena izdanja legendarnih Premium 6-inčnih vodootpornih čizama.

Ova posebna izdanja, nazvana Slimer & NYC, dostupna su isključivo članovima Timberland zajednice od 21. ožujka, nudeći jedinstvenu priliku za proslavu najnovijeg filma - Ghostbusters: Frozen Empire.

NYC

Prema Timberlandu, NYC čizma inspirirana je stilom i otpornošću lovaca na duhove. Čizma je vodootporna i sadrži legendarnu ikonu Ghostbustersa utisnutu na jeziku, službenu Ghostbusters ogrlicu i oznaku ECTO-1. Osiguravaju da ste spremni za premijeru filma i "sve ostale paranormalne avanture".

Slimer

S druge strane, Slimer čizme stvorene su za "suočavanje s duhovima i izazovima ulica New Yorka". One imaju zeleni potplat koji oponaša izgled ljigavaca i svijetli u mraku, kao i vezice. Na jeziku su oznake Ghostbusters, dok se na potplatu nalaze motivi duhova.

Cijena čizama će, prema pisanju Sole Retriever stranice, biti 220 dolara, odnosno oko 200 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.