Timberland ima nove čizme bez vezica. Tek su lansirane, a skoro su rasprodane

Foto: roe.slamjam.com/timberland.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMBERLAND se ponovno ove godine udružio s brendom A-COLD-WALL i izbacio zajedničku kolekciju, u kojoj su svu pažnju ukrale čizme bez vezica. Najnovije timberlandice izgledaju prilično elegantno, a sada za jesensku sezonu dolaze u crnoj boji, dok je prijašnji model bio svijetlobež. 

Brend A-COLD-WALL najavio je novi model putem Instagrama, a objava je lajkana preko 20 tisuća puta i ima mnoštvo komentara. "Trebaju mi", "Mislio sam da ne može bolje", "Trebaju mi odmah", "Između ovih i čizama @guillermoandrade 424. To su dvije najbolje čizme koje sam vidio u zadnjih 10 godina. Nevjerojatan rad, momci", "Ovo su jedine timberlandice koje želim nositi", "Ludo dobre", neki su od njih. 

Kožne čizme imaju kopčanje na zip koji je skriven

Umjesto vezica tu je zatvarač na zip, koji se nalazi na bočnoj strani čizama i prekriven je kožnim materijalom od kojeg su izrađene i gležnjače. Osim toga, čizme krasi logo marki. Ova najnovija suradnja već je objavljena na pojedinim Timberlandovim stranicama i kod odabranih globalnih trgovaca. 

Osim njih, ova suradnja uključuje još jedan niski par cipela u stilu robusnijih mokasinki, koje su ove godine u trendu, ali i odjeću za hladnije vrijeme poput jakni, majica, cargo hlača i sl. 

Što se tiče cijena na europskom tržištu, ove uniseks čizme pojavile su se u par europskih online trgovina i tamo im je cijena 295 eura. Cijena kao i uvijek varira od trgovca do trgovca tako da negdje može biti i viša. Možete ih vidjeti ovdje, ali iako su tek došle u ovu trgovinu, svega je par brojeva ostalo na stanju. Očito se svima sviđaju nove timberlandice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.