Ova je četka spas za dugokose, a iznenadila nas je niskom cijenom

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DUGOKOSI jako dobro znaju muke s uklanjanjem vlasi iz četke. Vlasnici kućnih ljubimaca znaju koliko je zadovoljstvo samo pritisnuti stražnji dio četke da se sve dlake očiste. Što kad bismo vam rekli da postoji takva četka, ali za ljude? Najbolje od svega je što nije ni skupa.

Nikad brže i lakše čišćenje

Ova četka doista nalikuje onoj za kućne ljubimce, samo je veća. Sa stražnje strane ima veliki gumb koji nakon četkanja jednostavno pritisnete i četka se sama očisti. Prilično jasno i jednostavno, a najvažnije od svega, štedi vrijeme i živce.

@shophalobeauty Living in 2035 #fyp #hairessentials #musthaves #hairbrush ♬ sweet caroline but dark academia - fingerbib

"Ovo je zapravo cool", "Ne želim ovo, trebam ovo", "Super češalj, služi svrsi", "Genijalno" i "Predobro" neki su od komentara ispod videa. Mnogi su komentirali kako imaju ovakvu četku za svoje ljubimce, tako da jako dobro znaju o čemu je riječ.

Ugodna masaža za svaki tip kose

Ovakvu je četku za kosu moguće naručiti s Amazona i AliExpressa. Četka ima ugodne kuglice za masažu prilikom češljanja te je prikladna za svaki tip kose, kao i za perike. Dobra je i za raščešljavanje zapetljane kose. Ima udobnu protukliznu ručku te vam neće ispasti niti iz mokrih ruku.

Četka za kosu, AliExpress, snižena cijena je 2.93 eura (22.11 kn)
Četka za kosu, AliExpress, snižena cijena je 6.62 eura (49.88 kn)
Četka za kosu, Amazon, 9.89 eura (74.51 kn)
Četka za kosu, Amazon, snižena cijena je 12.99 eura (97.87 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.