SMEG izbacio hladnjak s ilustracijom Snoopyja. Košta 1800 eura

Foto: smeg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend kućanskih uređaja SMEG na Instagramu je objavio novost. Naime, izbacili su minihladnjak retro izgleda s originalnom ilustracijom preuzetom iz arhive Snoopyja.

"Snoopy se vratio! SMEG lansira novi mini-rashladni uređaj u suradnji s Peanutsom i ne možemo biti uzbuđeniji! Ima ekskluzivan Peanuts dizajn, retro izgled i dojam koji vraća stare uspomene!" napisali su u objavi. 

Ova vijest razveselila je fanove, sudeći po komentarima ispod objave. "Sviđa mi se", "Obožavam Snoopyja", "Prekrasno", "Volim Snoopyja! voljela bih vidjeti i Betty Boop!", samo su neki od pozitivnih komentara. 

FAB hladnjak sa Snoopyjem

Likovi Peanutsa, koje diljem svijeta obožavaju odrasli i djeca, poznati su po svom neizbrisivom tragu u popularnoj kulturi te je upravo njih odabrao SMEG za svoj kultni FAB hladnjak. Radi se o obiteljskom minihladnjaku u stilu 1950-ih na kojem se ističe Snoopy, dobro poznati ljubimac Charlieja Browna, zajedno sa svojim najboljim ptičjim prijateljem Woodstockom. 

Bijela pozadina hladnjaka inspirirana je bijelim listom papira na kojem je Charles Schulz nacrtao svoj strip. Radi se o limitiranom izdanju koje se na američkom tržištu prodaje po cijeni od 2000 dolara (1836.80 € / 13.839,37 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.