Selena Gomez oduševila u posljednjem izdanju: "Savršeno"

Foto: Instagram/icondenimlosangeles.com/luisaviaroma.com/maison-alaia.com/nextdirect.com/zara.com/schutz-shoes.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POLOVICA kolovoza često je vrijeme kada mnogi počinju razmišljati o jesenskoj garderobi i prijelaznoj odjeći koja je potrebna s promjenom godišnjih doba. Međutim redovito se postavlja pitanje kako uskladiti udobnost sa stilom. Selena Gomez ima sjajan odgovor na to.

Prošlog tjedna, Selena je prisustvovala konferenciji menadžera Sephore u Las Vegasu, odjevena u savršen prijelazni outfit za kasno ljeto i ranu jesen. Njezin svestran i jednostavan outfit sastojao se od kratkog crnog sakoa u kombinaciji sa širim trapericama i jednostavnom majicom. Ovaj outfit je istovremeno praktičan i bezvremenski šik.

"Savršen outfit"

Prema opisu outfita koji je objavila Selenina stilistica Erin Walsh, crni sako je brenda Chloe, top i remen su YSL, traperice su Icon Denim, nakit je Tabayer, a cipele su Maison Alaia. Ispod snimke Selene, koju je na Instagramu podijelila njezina stilistica, nanizalo se mnoštvo komentara.

"Savršen outfit", "Izgleda glamurozno", "Prekrasna kao i uvijek", "Hvala ti Erin", "Izgledala je tako dobro, ovo bi trebala nositi na eventima", "Savršeno", "Prekrasna", "Blista", "Ovo je njezin stil", "Volim ovaj izgled", "Volim cijeli ovaj izgled! Sve je na mjestu. Kosa, šminka, outfit, nokti. Svaka čast, izgleda prekrasno", "Konačno nosi nešto ležerno s trapericama", "Obožavam ovaj izgled."

Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Našli smo slične, ali povoljnije komade

Istražili smo ponudu u high-street trgovinama i pronašli povoljnije komade uz koje, ako želite, možete kopirati ovaj outfit.

Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.