"Savršen": Prije 23 godine lansiran mnogima omiljen mobitel. Jeste ga imali?

Foto: nokia.com/sve.hr/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

1. rujna 2000. godine lansiran je originalni, mnogima omiljen, telefon Nokia 3310 koji je još uvijek jedan od najprodavanijih telefona svih vremena. U današnje vrijeme svjedočimo porastu nostalgije prilikom kupovine, a to se odražava i na kategoriju telefona pa su tako oni "glupi" sve popularniji

Prvotna Nokia 3310 bila je iznimno izdržljiv uređaj. Postoje mnoge videosnimke bacanja s visina te bi mobitel i nakon toga i dalje radio. Osim toga baterija mu je trajala pa gotovo vječno, a tu je bila i legendarna Zmijica koju su gotovo svi koji su posjedovali ovaj mobitel igrali. 

Proizvodi se i danas te ga mnogi još uvijek kupuju

Nokia 3310 proizvodi se i danas, a mnogi hvale trenutne verzije ovog popularnog uređaja. I današnje Nokije 3310 imaju legendarnu igru, samo ažuriranu pa tako sada dolazi u boji. I dalje je tu dugotrajna baterija koja omogućuje do 22 sata razgovora ili 31 dan u standby načinu rada s jednim punjenjem. 

Foto: Shutterstock / Nokia prije i sada

Kako kaže sama Nokia: "Sa svojim dugim vijekom trajanja baterije i zaobljenim dizajnom koji udobno leži u vašoj ruci, Nokia 3310 savršena je za ono za što su telefoni izvorno stvoreni - za razgovor." Samim time je ovaj mobitel odličan za digitalnu detoksifikaciju za koju se mnogi danas zalažu. 

Današnja Nokia 3310 ima zaobljeni dizajn, 2.4 inčni polarizirani LCD zaslon i lagano zaobljeno staklo. Ima prije spomenuto trajanje baterije (do 22 sata razgovora i 31 dan u standbyu). Kamera joj ima 2MP i LED bljeskalicu, a uređaj ima i FM radio i MP3 player. 

Nokia 3310 (2017) DS tamnoplava, 66.23 eura (499.02 kn)

Visoka ocjena na Amazonu 

Da ju mnogi još uvijek rado kupuju svjedoči i preko 10.000 recenzija na Amazonu i ocjena od 4.4. "Kul retro telefon. Preporučujem ga. Jednostavan je za korištenje", "Savršen za nekoga tko želi slati poruke i telefonirati. Trajanje baterije je odlično, a i Zmija je tu", "Apsolutni 'must-have' za sve kojima je dosta histerije oko pametnih telefona", "Godinama koristim ovaj model, pošto moram puno telefonirati, ovaj mobitel mi je uvijek prvi izbor", neki su od komentara.

Ako vas je uhvatila nostalgija i poželjeli ste nabaviti ovu Nokiju, bilo za sebe bilo za nekoga drugoga za poklon, možete je vidjeti ovdje. Nokia 3310 (2017) Dual Sim koštat će vas 66 eura, a dolazi u tamnoplavoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.