Rosie Huntington-Whiteley izgleda zapanjujuće u Mango haljini

Foto: Profimedia/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA ovogodišnji posjet Festivalu u Cannesu, Rosie Huntington-Whiteley je odabrala minimalističku haljinu i privukla pozornost. Britanska manekenka poznata je po dobrom modnom znanju, a za mnoge je upravo ona dobar primjer tihog luksuza. Iako je često viđamo u high-end modnim komadima, njezina je haljina iz kolekcije brenda Mango.

Haljina je dio kolekcije Capsule

Španjolski brend u posljednje je vrijeme postao omiljen među mnogim slavnim osobama. Nakon što je Selena Gomez viđena kako izlazi iz Manga s vrećicom za kupovinu, sada je i Rosie Huntington-Whiteley odjenula jedan od njihovih ključnih komada.

Iz njihove kolekcije Capsule odabrala je bež nabranu haljinu s karikom, prorezom u sredini i dubokim dekolteom. Haljina je od viskoze, lepršava je, a zatvara se skrivenim patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu. Dizajnirana je u Španjolskoj, a proizvedena u Portugalu.

Haljina s nabranim otvorom, Mango, 240 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.