Reserved ima kolekciju za balkon koja će se svidjeti ljubiteljima pastelnih boja

Foto: reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RESERVED je nedavno u sklopu svoje kolekcije Home predstavio lijepe komade za piknik, a sada pak ima divne pastelne tegle za balkon i jastučiće koji idu uz njih kako biste svoj vanjski prostor mogli urediti u nježnim proljetnim bojama. Izdvojili smo komade koji su nam se najviše svidjeli. 

Keramička teksturirana tegla za biljke, koraljna, 17.99 € (135.55 kn)
Keramička teksturirana tegla za biljke, prljavo-zelena, 17.99 € (135.55 kn)

Keramička teksturirana tegla za biljke dolazi u nekoliko veličina i četiri boje: bijeloj, koraljnoj, boji grožđa i prljavo-zelenoj. Tegla je dostupna u tri različite visine: 17.7 cm, 22.7 cm i 26 cm. Iskreno ne znamo koja nam je boja ljepša, a mislimo da bi i lijepa bila kombinacija nekoliko boja zajedno, kao npr. boja grožđa i prljavo-zelena, ili koraljna i prljavo-zelena. 

Keramička teksturirana tegla za biljke, boja grožđa, 25.99 € (195.82 kn)
Keramička teksturirana tegla za biljke, bijela, 9.99 € (75.27 kn)

Cijene tegli kreću se od 10 eura za najmanju veličinu do 26 eura za najveću. Osim njih Reserved je u svojoj novoj kolekciji za balkon i vrt predstavio još nekoliko noviteta, a nama su se uz tegle najviše svidjele i jastučnice. Sviđa nam se što jastučnice i tegle dolaze u sličnim nijansama te se mogu lijepo kombinirati i stvoriti jednu kohezivnu cjelinu u prostoru. 

Prugasta pamučna jastučnica, 12.99 € (97.87 kn)
Prugasta pamučna jastučnica, 12.99 € (97.87 kn)

Jastučnice dolaze u veličinama 30 x 50 i 45 x 45 i u nekoliko prugastih kombinacija boja, ali i u jednoj boji. Jastučnice su 100% pamučne te imaju patentni zatvarač. 

>> Reserved ima sve što vam je potrebno za savršen ljetni piknik

Prugasta pamučna jastučnica, 9.99 € (75.27 kn)

Uz vaze idu biljke, a uz njih uvijek dobro dođe set alata, a u sklopu ovog Reserved seta nalaze se dvije lopatice i vile za vađenje korova. Vrtni alati imaju drvene drške i izgledaju baš šik.

Komplet vrtnih alata (3 kom.), 9.99 € (75.27 kn)

Kompletnu Reserved kolekciju za balkon i vrt možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.