Sviđaju li vam se prozirne torbice? Pravi su hit ove sezone

Foto: zalando.hr/sinsay.com/farfetch.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROZIRNE torbe su, kao i drugi modni detalji koji su doživjeli renesansu ove sezone, nešto što većina povezuje s 1990-ima. Još su jednom popularne, ali manje zbog nostalgije, a više zbog praktičnosti. Naime, mnogi ih vole nositi na koncerte kako bi izbjegli nered dok zaštitarima pokazuju što su sa sobom ponijeli, a i kako bi bili sigurni da je sve još uvijek tamo gdje treba biti.

Za svaku priliku

Osim što su funkcionalne, pa i nostalgične, prozirne torbe su i zabavne, pogotovo ako želite pokazati što nosite sa sobom ili ih pak iznutra obložiti šarenom maramom kako biste ih na uvijek novi način uskladili s ostatkom svoje odjevne kombinacije. Pronašli smo nekoliko modela prozirnih torbi kakve su hit ovog ljeta, bilo za koncert, šetnju ili za nešto formalniju priliku.

Emporio Armani torbica, Zalando, 229.48 eura
Furla mini torbica, Farfetch, 365 eura
Prozirna shopper torba s natpisima, Sinsay, 7.83 eura

Prozirnu torbu s crnim mrežastim detaljima nosila je i Dua Lipa pri nedavnom posjetu muzeju. Mi smo pronašli sličnu torbicu na sniženju.

Prozirna torba, Reserved, cijena na sniženju je 10.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.