Nothing je prodao 100.000 uređaja (2a) u prvom danu

Foto: nothing.tech

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LANSIRANJEM Nothing Phone (2a) prošlog tjedna, tvrtka nije gubila vrijeme u osvajanju tržišta pametnih telefona. Samo prvog dana prodaje (12. ožujka), izvršni direktor Carl Pei objavio je da je tvrtka prodala impresivnih 100.000 uređaja, od kojih čak 60.000 u prvom satu.

Ovaj telefon srednje klase nudi pristupačniju alternativu modelu (2), ali ne pravi kompromise kada su u pitanju značajke. Nasljeđuje ključne specifikacije svog skupljeg brata, uključujući impresivan OLED zaslon od 6.7 inča i dvostruki sustav stražnje kamere od 50 MP. Također zadržava prepoznatljivi Glyph dizajn na stražnjoj strani.

Ono što izdvaja Phone (2a) je zamjena čipova Snapdragon prilagođenim čipom MediaTek Dimensity 7200 Pro. Novi čip značajno je brži od Snapdragona 778+, koji se nalazi u prethodnom modelu te je izgrađen na najnovijem 4 nm procesu tvrtke TSMC.

Cijena za model s 8 GB RAM-a i 128 GB memorije iznosi 349 eura, a za korisnike koji žele više prostora verzija s 12 GB RAM-a i 256 GB memorije dostupna je po cijeni od 399 eura. Telefon možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.