Priča se da će novi iPad Pro imati tanje okvire od prethodnih modela

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA najnovijim glasinama koje je nedavno podijelio pouzdani izvor "Instant Digital" na kineskoj platformi Weibo, sljedeća generacija iPad Pro modela najavljena je s tanjim okvirima oko zaslona u usporedbi s prethodnim modelima.

Prema njihovim tvrdnjama sljedeći 11-inčni i 12.9-inčni iPad Pro modeli imat će okvire širine 7.12 mm i 7.08 mm, kada se izuzmu metalni rubovi uređaja. Ako se ova mjerenja pokažu točnima, okviri bi bili tanji za otprilike 10% do 15% u usporedbi s prethodnim iPad Pro modelima iz razdoblja od 2018. do 2022. godine, piše MacRumors.

Ostale ključne značajke o kojima se priča za sljedeće iPad Pro modele uključuju najnoviji Appleov M3 čip, tanje kućište, pejzažnu prednju kameru i potencijalno MagSafe bežično punjenje. Također se očekuju novi dodaci, uključujući ažurirani Magic Keyboard s djelomično aluminijskim kućištem i ažurirani Apple Pencil.

Očekuje se da će novi modeli iPad Proa biti objavljeni krajem ožujka ili početkom travnja

Instant Digital većinom je imao točne informacije o Appleovim glasinama tijekom protekle godine. Njihova evidencija bila je točna u vezi s matiranom stražnjom stranom stakla za iPhone 15 i iPhone 15 Plus te opcijom žute boje za iPhone 14 i iPhone 14 Plus.

Prema Rossu Youngu, izvršnom direktoru Display Supply Chain Consultants, očekuje se da će novi modeli iPad Proa biti objavljeni krajem ožujka ili početkom travnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.