Izašla je nova slikovnica hrvatskog glumca Slavka Sobina

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL/mozaik-knjiga.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON uspjeha slikovnica Šapice, Šapice i tajna zelene loptice te Šapice i pas koji je trčao za srećom, koje su osvojile najmlađe čitatelje i njihove roditelje, objavljena je četvrta koja donosi nove priče neodoljive pseće družine.

Šapice u ulici strahova nova je slikovnica hrvatskog glumca Slavka Sobina, koja nas uči kako prihvatiti strah i naučiti hrabro koračati dalje. 

O čemu se u slikovnici radi

Nakon što se tlo mjesta u kojem žive zatrese, Dona počinje pokazivati zabrinjavajuće znakove ponašanja. Mršu je odmah jasno kako s njegovom najboljom prijateljicom nešto nije u redu te joj, uz pomoć nekoliko pripadnika pseće družine, odlučuje pomoći i pružiti potporu.

Novi nastavak uspješnog serijala Slavka Sobina, popraćen vrsnim ilustracijama Patricia Aguera, ukazuje na važnost prijateljstva, međusobnog razumijevanja i potpore i u težim životnim situacijama.

Slikovnica se može naručiti u Mozaik knjizi po cijeni od 10.74 € (80.90 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.