Poznate cijene H&M x Mugler kolekcije. Pogledajte komade

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M je krajem trećeg mjeseca predstavio svoju sljedeću dizajnersku suradnju s kućom Mugler, a sada su napokon otkrivene i cijene komada. Kolekcija uključuje komade za žene i muškarce, a cijene se kreću od 15 eura do 600 eura. Trenutno se na stranici može pregledati kompletna ponuda ove suradnje, a komadi će se moći kupiti u odabranim trgovinama i online 11. svibnja. 

Kupci su izrazili različita mišljenja vezana uz cijene, neki misle da su previsoke, dok drugi kažu da je Mugler skup tako da su ove cijene zapravo prihvatljive. "Tako precijenjeno! Ruganje radničkoj klasi", napisala je jedna osoba na društvenim mrežama. "Jesi li vidio cijene za pravi Mugler? Ovo je povoljno i ovo je za entuzijaste Muglera", odgovorila joj je druga. "Nitko ti ne duguje prodati Mugler odjeću za 5 dolara", napisala je treća.

Većina je u komentarima izrazila oduševljenje ovom kolekcijom bez obzira na cijene. Izdvojili smo nekoliko komada za koje pretpostavljamo da će biti najpopularniji. Ne sumnjamo da će kolekcija planuti s obzirom na hype na društvenim mrežama. 

Za nju

Po cijeni od 600 eura ovaj kaput je najskuplji komad u ženskoj kolekciji, a najpovoljniji su press-on nokti u srebrnoj boji, koji se prodaju po cijeni od 15 eura.

Baloner, 599 € (4513.16 kn)

Radi se o kožnom baloneru u tamnozelenoj boji sa širokim šalom koji se može omotati oko tijela za glamurozan izgled. Osim toga ima jastučiće na ramenima, kao i jezičke s gumbima, diskretne džepove i unutarnji džep.

Korzet jakna, 249 € (1876.09 kn)

Jednoredni sako oštrog kroja od vunenog kepera s jastučićima za ramena koji stvaraju definiranu siluetu. Blejzer dolazi s detaljem korzeta od mreže s ušivenim kopčama i skrivenim kukicama.

Traperice, 149 € (1122.64 kn)

Traperice su uskog kroja, visokog struka i imaju patentni zatvarač i gumb, ravne obrubljene šavove sprijeda i straga te šav ispod stražnjice. Krasi ih prepoznatljiv Mugler dizajn te ne sumnjamo da će se brzo rasprodati. 

Mini haljina, 79.99 € (602.68 kn)

Još jedan komad za koji vjerujemo da će brzo otići je ova pripijena mini haljina od rastezljivog žerseja s prozirnim, skulpturalnim mrežastim panelima i logom dizajnera na prednjoj strani. Haljina ima ekstra duge rukave. 

Body, 59.99 € (451.99 kn) / Tajice, 79.99 € (602.68 kn)

Pripijeni body sa spiralnim mrežastim detaljima koji otkrivaju kožu i stvaraju iluziju prozirnosti. Tu su i pripadajuće tajice istog uzorka. Tajice su visokog struka i imaju logo dizajnera diskretno postavljen na boku. 

Hudica s korzetom, 99 € (745.92 kn)

Majica s kapuljačom na patentni zatvarač s korzetnim strukom ističe figuru. Isto je jedan od komada iz kolekcije za koji vjerujemo da će biti prilično popularan. Ženska kolekcija uključuje i hulahupke, badiće, šalove, kapu, torbu, ali i nakit.  

Naušnice u obliku suze, 49.99 € (376.65 kn)

Naušnice u obliku suze jako su popularne ove sezone, pa ne čudi da je dvojac uvrstio i njih u svoju zajedničku kolekciju. Ove odvažne naušnice od sjajnog, poliranog metala s privjeskom u obliku suze i svjetlucavim staklenim kamenčićem na vrhu dugačke su 9 centimetara. 


Za njega

Muška H&M x Mugler kolekcija ima manje komada od ženske. Najskuplji komad je isto kožni baloner, koji košta 500 eura. Najpovoljnija dva komada su mali svileni šal i majica kratkih rukava po cijeni od 40 eura. U kolekciji se nalaze i hlače za odijelo, sakoi, traperice, košulje, majice, hudice i donje rublje. 

Kožni baloner, 499 € (3759.72 kn)

Ovaj baloner ima dvostruko kopčanje, a izrađen je od mekane kože. Ima jastučiće na ramenima, revere i kopče sprijeda s utisnutim dizajnerovim logotipom zvijezde. Remen u struku ima metalnu kopču. 

Traper košulja, 79.99 € (602.68 kn)

Košulja opuštenog kroja od ispranog pamučnog trapera ima ovratnik i metalne gumbe sprijeda. Tu su i otvoreni džepovi na prsima, od kojih jedan ima zvijezdu izrađenu od metalnih niti. 

Traperice, 149 € (1122.64 kn)

Muška verzija traperica dizajnom je slična ženskoj, samo ove nisu skinny. Traperice imaju ravne nogavice i regularan kroj od struka do poruba. Struk je isto uobičajen, imaju patentni zatvarač i metalni gumb. 

Hudica, 69.99 € (527.34 kn)

Široka majica s kapuljačom ima utisnuti motiv loga dizajnera na prednjoj strani. Osim toga ima spuštena ramena i ekstra duge šišmiš rukave. 

Vunene hlače, 99 € (745.92 kn)

Široko krojene hlače od teške vune s izrezom ispod pojasa sprijeda imaju standardni struk, patentni zatvarač, skriveni gumb i kopču na kuku. Tu su i dijagonalni bočni džepovi i prošiveni stražnji džep koji ima metalni gumb s ugraviranim logom dizajnera. Nogavice su ravne i široke s ušivenim naborima. 

Kompletnu kolekciju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.