Sephora u Novom Sadu najavila akciju povodom otvorenja. Dočekao ih apsolutni kaos

Screenshot/Foto: Instagram/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI francuski lanac parfumerija Sephora otvorio je novu poslovnicu u trgovačkom centru Promenada u Novom Sadu, a povodom otvorenja su organizirali akciju dijeljenja poklona za sto najbržih kupaca. Ova se akcija u tren oka pretvorila u apsolutni kaos, a snimka naguravanja ljudi ispred trgovine privukla je veliku pozornost na društvenim mrežama.

"Sramota me dok ovo gledam"

Kako se vidi na snimci objavljenoj na Instagramu 192.rs, akcija je privukla zaista jako puno ljudi. Na snimci je vidljivo jako puno žena koje se naguravaju i viču kako bi baš one bile među prvih sto kupaca. Prizor je ovo koji podsjeća na scene iz SAD-a za Crni petak.

"Gospode Bože", "Ako napišem što mislim, neće biti po smjernicama zajednice", "Je li nekome palo na pamet da je prvih 100 koji su čekali plaćeno od strane marketinške agencije?", "Kad bi ovako trčali da kupe neku knjigu", "Čovjeka ćete najbolje upoznati ako ga promatrate kako se ponaša kad se nešto dijeli besplatno", "Sramota me dok ovo gledam", "Tužan prizor" i "Apokalipsa danas" tek su neki od brojnih komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.