"Ovo je tako dobra ideja": Evo kako ćete udvostručiti prostor u svojem ormaru

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ OBZIRA na to koliko je vaš ormar velik ili malen, uvijek mu dobro dođe više prostora. Srećom, malo više prostora uvijek je moguće dobiti određenim trikovima. Police su dio ormara koji puno pomaže pri organizaciji, no mnogi ih krenu neorganizirano natrpavati, zbog čega nastaje nered. Prostor izgleda pretrpano te se gubi njegov potencijal.

"Sviđa mi se što sve mogu vidjeti"

Tiktokerica Jess (@xoyourgirljess) pronašla je odlično rješenje. Na police svojeg ormara dodala je još jedan red laganih, žičanih polica koje ne zauzimaju puno prostora, a značajno olakšavaju organizaciju. Zapravo je dobila dvostruko više prostora u ormaru.

"Ove žičane police namijenjene su kuhinjskim elementima, ali odlične su ako želite dodati red polica u svoj ormar", rekla je u videu. "Sviđa mi se što sve mogu vidjeti, to me stvarno jako veseli".

@xoyourgirljess i hope this helps! #dollartreefinds #dollartreeorganizationhacks #closetorganizationhacks #closetorganization #pursecollection #purseorganization #organizingtiktok #organizationhacks ♬ Elevator Music - Bohoman

"Isprobat ću ovo", "Ovo je tako dobra ideja, hvala ti", "Hvala ti na ovom simpatičnom i jeftinom triku", "Lijepo", "Sviđa mi se ova ideja", "Hvala ti na triku, isprobat ću ga" neki su od komentara na njezin video.

Bijela žičana polica, Amazon, 22.99 eura
Crna žičana polica, Amazon, 22.99 eura

Ako vam se police miču u ormaru, pričvrstite ih gumicama ili PVC vezicama. Moguće ih je nabaviti u raznim bojama.

PVC vezice, Links, 4.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.