Ovi ženski parfemi mirišu otmjeno, a nisu preskupi

Foto: cleanbeauty.com/nuxe.com/zara.com/dimebeautyco.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UVIJEK smo u potrazi za dobrim parfemima koji ne koštaju previše. Ovaj put okrenuli smo se stranici Who What Wear i njihovoj top listi parfema koji mirišu otmjeno, a koštaju manje od 60 eura. 

Autorica članka Who What Wear piše da ima sklonost prema skupim parfemima i priznaje da se većina njezine kolekcije sastoji od dizajnerskih mirisa koji koštaju od 90 do 200 eura. Kaže da ima i nekoliko skupljih od 280 eura. 

"Dok moj nos cijeni vrhunski miris, moj novčanik cijeni nešto malo isplativije. To je prije značilo odricanje od mojih omiljenih složenih i slojevitih mirisa u zamjenu za nešto malo više prosječno. Dakle, u mom umu jeftini parfemi postali su povezani s izrazito jeftinim mirisima. Premotavanjem u današnje vrijeme ta asocijacija jednostavno nije točna", piše novinarka stranice Who What Wear.

U tekstu navodi da u posljednje vrijeme primjećuje mnoštvo cjenovno pristupačnih parfema koji mirišu iznenađujuće otmjeno. "Zapravo, neki od njih se natječu s mojim parfemima koji su duplo, ako ne i trostruko skuplji od njih", kaže.

Evo koji su se našli na njezinoj listi, a dostupni su za kupnju i kod nas. 

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Nuxe Prodigieux Le Parfum, 30 ml, 36.25 € (273.83 kn)

"Prepustite francuskom brendu da stvori cjenovno povoljan, ali nevjerojatno 'skup' parfem poput ovog. S notama citrusa, kokosa, naranče, vanilije i cvijeća miriše toplo i sofisticirano", navodi.

Clean Reserve Warm Cotton Eau de Parfum

Clean Classic Warm Cotton, 60 ml, 59.70 € (449.81 kn)

"Ako je vaša mirisna vibra 'plahte ravno iz sušilice' ili 'svježe oprana pamučna majica kratkih rukava', ovo je pristupačan miris za vas. Note bergamota, božura i jantara čine ga svježim i ugodnim", piše.

Clean Reserve Skin Eau de Parfum

Clean Classic Skin, 60 ml, 40 € (301.38 kn)

"Ovaj parfem miriše 'kao moja koža, ali bolje'. Topao je, suptilan i blago sladak zahvaljujući notama svježeg mošusa, ulja copaibe i slane praline", kaže. 

Dime Beauty Malibu Night Perfume

Dime Malibu Night Perfume, 56.25 € (423.81 kn)

Ima note maline, kruške, zelenog lišća, kokosovog mlijeka, ružičaste ruže, božura, sandalovine, vanilije i mošusa tako da je savršen za ljeto. 

Zara Applejuice Eau de Toilette

Zara Applejuice Eau de Toilette, 30 ml, 6.95 € (52.36 kn)

Note jabuke, naranče i ružičastog grejpa čine ga svježim i svijetlim. Note ruže, jasmina, ljubičice i božura čine ga slatkim i cvjetnim. I na kraju note cedra i sandalovine daju toplu, drvenastu bazu.

S popisa su izostavljeni mirisi koji nisu dostupni kod nas (iako se za neke nadamo da bi mogli stići, poput npr. Dossier parfema), a top listu najboljih parfema koji mirišu otmjeno, a ne koštaju previše, možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.