Ove vaze s voćem oduševile su Instagram i rasprodale se, ali uskoro ih stiže još

Foto: Instagram katsclaystudio

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je dan započeo suncem i nadamo se da će tako ostati do daljnjeg. Trenutno jedino što priželjkujemo je vedro nebo i ugodan ostatak ljeta. Ako si pak želite unijeti malo boje i pozitive u interijer, možda će vam se svidjeti ove vaze koje je nedavno u svoju ponudu uvrstio domaći brend Kat's Clay studio. 

>> Domaći brend s otoka Krka izrađuje prekrasne šalice, ali i druge keramičke predmete

Vaze dolaze u tri opcije boja i s motivima voća pa tako postoji ona s narančastim prugama i motivom limuna, zatim s plavim prugama i motivom naranči te ona s rozim prugama i motivom smokvi. Ove vaze su idealna reprezentacija ljeta i svega što se veže uz taj period u godini - vesele boje i ukusno voće. 

"Prekrasno"

"Ajme, ne znam koja mi je bolja", "Divne su", "Jao, ovo je preprekrasno", "Ajmeee", "Top", "Ove smokve", "Predivne. Limunići, ma sve", samo su neki od komentara ispod objave koja je prikupila mnoštvo lajkova na Instagramu. 

Vaze su izazvale oduševljenje na Instagramu i u kratkom roku su se rasprodale, no kako doznajemo od dizajnerice, iako nije planirala raditi seriju, interes za istima ju je iznenadio pa će probati naći vremena i izraditi još koji komad. Cijena vaze je 60 eura (452.07 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.