Ovaj stolić za suncobran svakome je pravi prijatelj na plaži

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Jeste li ikad sjedili pod suncobranom na plaži i pomislili kako vam nedostaje još samo jedna sitnica, a ta je sitnica bila nekakav stolić na koji biste mogli postaviti piće, hranu i druge stvari koje želite koristiti dok odmarate između kupanja?

Lako se postavlja, a drži čak i prijenosni zvučnik

Ovaj stolić za suncobran malen je i jednostavno se postavlja oko stalka suncobrana. Nudi četiri držača za čaše, tri odjeljka za grickalice, tri za sunčane naočale i dva za mobitele. Ovaj stalak je prema tomu prikladan za cijelu obitelj.

@lowes This Umbrella Tray can save any Beach Day by keeping your things all in one place ⛱️ #BeachDayFinds #SummerMustHaves #BeachHack #DrinkHolder #BeachBag #Beach ♬ original sound - Lowe’s

Budući da je malen i lagan, jednostavno se prenosi. Lako se postavlja i uklanja sa stalka.

@theparentgamefinds This umbrella tray holds all of your beach needs! Four drink spots, cell phone areas and additional storage all in one. #amazonfinds #founditonamazon #beachvibes ♬ Good Day - Nappy Roots

Na Amazonu je ovaj stolić prikupio brojne pozitivne recenzije: "Stolić je bilo jednostavno postaviti i ukloniti. Vrlo je stabilan", "Jednostavan je za korištenje i savršene je veličine", "Pravi hit na plaži, super je", "Dobro drži, a boja pristaje uz naš suncobran", "Žena i djeca su oduševljeni", "Nešto manji od očekivanog, ali savršen je". Neki su dodali kako je dobro držao i prijenosni zvučnik.

Stolić za suncobran, Amazon, cijena je 20.29 eura

Sličan smo stolić pronašli i na sniženju na Temuu.

Stolić za suncobran, Temu, cijena na sniženju je 14.48 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.