Ovaj preslatki poster Ježeve kućice vratit će vas u djetinjstvo

Foto: dilemmaposters.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svatko se bar jednom susreo s jednom od najljepših priča za djecu, Ježevom kućicom, autora Branka Čopića, u kojoj glavni lik priče Ježurka Ježić djeci šalje poruku o ljubavi i važnosti vlastitog doma.

Nastala je davne 1949. godine, a danas je jednako popularna i čitana kao i prije. Popularnu ilustraciju Ježeve kućice možete od sada imati u svom dom zahvaljujući domaćem brendu Dilemma.

Uljepšajte zidove dječjih sobica

Ovaj projekt je nastao u suradnji s izdavačkom kućom Naša Djeca, a zajedno su vam donijeli najljepšu ilustraciju iz slikovnice koja je uspavala mnoge generacije i obilježila mnoga djetinjstva. Sad je vrijeme da uljepša zidove dječjih sobica.

Autor ilustracije je Vilko Gliha Selan, a poster prikazuje Ježev dom koji budi nostalgiju, vraća u doba bezbrižnosti i podsjeća na toplinu doma. Ovo je priča koja se čita i voli generacijama.

Na Dilemminim stranicama možete birati uokvireni ili neuokvireni poster, a prilagodljiva je i veličina. Veličina je proporcionalna s cijenom pa će oni veći koštati 50.00 € (376.72 kn), a manji 17.00 € (128.09 kn). Ježevu kućicu možete naručiti ovdje, a ostatak ponude pogledajte na Dilemma web stranici.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.