Ovaj luksuzni brend prodaje društvene igre

Foto: bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ obzira na to po čemu su najpoznatiji, neki će se luksuzni brendovi proširiti i na druga područja. Iako je najpoznatiji po luksuznim automobilima, Ferrari ima svoj brend nakita, a Bottega Veneta, uz odjeću i modne dodatke, nudi i proizvode za dom, pa i društvene igre.

Karte možete personalizirati, a svrha igara je dekorativna

Brend nudi klasične igre poput karata, domina i tavle u luksuznim pakiranjima za kolekcionare dubljeg džepa.

Ove klasične igraće karte izrađene su u Italiji i dolaze u kožnoj torbici, a možete birati između crne i crvene boje. Karte je moguće personalizirati tako da dodate svoje inicijale. U torbici dobivate dva špila karata.

Karte, cijena je 490 eura

Dekorativni domino set ima 28 keramičkih pločica ručno izrađenih od gline iz regije Veneto. Kutija u kojoj dolaze izrađena je od drva. 

Domino, cijena je 1900 eura

Konačno, u ponudi imaju i komplet za tavlu, koji je dostupan u dvije kombinacije boja: crvenoj sa smeđim kožnim omotom i plavoj s crnim kožnim omotom. I ovaj je komplet izrađen u Italiji, a dijelovi su od teleće kože, stakla i smole.

Tavla, cijena je 5000 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.