Ova je maska bila na iPhoneu koji je preživio pad s 4800 metara iz aviona

Foto: X/spigen.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ovog mjeseca dogodio se uznemirujuć incident tijekom leta Alaska Airlinesa. Zrakoplov, model Boeing 737 Max 9, letio je za Ontario u Kaliforniji iz Portlanda. Na visini od 16.000 stopa (4800 metara) otpala su vrata kabine, izlažući 171 putnika i šest članova posade ozbiljnoj opasnosti. Unatoč zastrašujućem iskustvu, srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Jedan iPhone je preživio katastrofalnu nesreću i ostao čitav nakon što je ispao iz aviona. Sean Bates, koji je bio u šetnji, pronašao je telefon. Nakon pažljivog pregleda otkrio je da je telefon još uvijek bio u zrakoplovnom načinu rada i sadržavao informacije o letu Alaska 1282. Sean je odmah obavijestio vlasti, koje su mu rekle da je ovo već drugi pronađeni telefon.

Sada, dok se mnogi pitaju koja je maska pomogla ovom uređaju da čudesno preživi, saznajemo da je u pitanju Spigen Cryo Armor. Tvrtka je na Twitteru objavila da je telefon pronađen s njihovom maskom, prema informacijama vlasnikovog prijatelja koji je također bio s njim u avionu. Također su poslali fotografije kao dokaz nakon što je vlasnik konačno dobio svoj telefon natrag.

Mnogi su na TikToku pisali da već odavno koriste njihove maske

Spigen, priznata južnokorejska tvrtka, poznat je po kreiranju iznimnih maski i dodataka za telefone s visokom razinom zaštite. Njihova futrola Cryo Armor je popularan dodatak s AirCube uzorkom i tehnologijom ArcticFlow. Ove napredne značajke pružaju učinkovitu ventilaciju telefona, čineći je idealnim izborom za igrače ili one koji intenzivno koriste svoj telefon.

Mnogi su na TikToku pisali da već odavno koriste njihove maske, ali su i komentirali njihove cijene. "Koristio sam Spigen i prije ovoga", "Za 65 dolara i bolje joj je da štiti moj telefon", "Već dugo kupujem Spigen maske za telefon", "65 dolara za masku???", "Za 65 dolara treba imati krila", "Nakon ovoga će koštati 250 dolara", "Za 65 dolara trebala bi biti otporna na metke", neki su od komentara.

Cryo Armor maska za iPhone 14 Pro Max Case, cijena je 59.43 eura

Maske se mogu naručiti preko službene web stranice tvrtke i dostavljaju se i kod nas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.