Opet su procurile specifikacije OnePlus 12, pripremite se za 24 GB RAM-a

Ilustracija: oneplus.com (na fotki je OnePlus 11)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVE informacije o OnePlus 12 sugeriraju da bi se uređaj mogao lansirati s varijacijama od 16 GB i 24 GB RAM-a, maksimalne veličine slične Ace 2 Prou. Glasine su također vratile mogućnost periskopske leće od 64 MP na OnePlus 12. Priča se i da će telefon biti globalno predstavljen u siječnju 2024., a ne u prosincu ove godine.

Ove nove informacije dolaze od kineskog Weibo leakera Digital Chat Stationa, koji kaže da bi OnePlus 12 mogao stići sa spomenutim varijantama RAM-a. To je lijepi upgrade s obzirom na to da trenutna generacija OnePlus 11 nudi do 16 GB RAM-a. Nadalje, kaže da uređaj podržava Snapdragon 8 Gen 3 čipset, prenosi Android Central.

DCS dodaje da bi OnePlus 12 mogao ponuditi trostruki niz kamera s 50MP IMX9xx senzorom kao primarnim objektivom. Ultraširoka kamera od 50 MP i periskopski telefoto senzor od 64 MP s 3x zumom navodno bi to mogli zaokružiti. Zadnja glasina odnosi se na unutarnja bateriju od 5400 mAh s brzim punjenjem od 100 W i bežičnim punjenjem od 50 W.

Još su u srpnju krenule kružiti glasine o specifikacijama uređaja

Prethodno se šuškalo da će OnePlus 12 imati periskopsku leću, ali te su glasine utihnule i sada se ponovno pojavile. Za informacije o periskopskoj leći, o kojoj se opet špekulira, čini se da ćemo morati pričekati do službene objave OnePlusa.

Navodni dizajn čini se isti kao prethodni vodeći OnePlusov uređaj, međutim, renderi pokazuju da bi marka umjesto toga mogla pomaknuti svoju selfie kameru u središte svog 6.7-inčnog 2K zaslona. I na kraju, pričalo se da će OnePlus 12 biti lansiran kasnije ove godine u prosincu. Ipak, još jedna glasina nekoliko dana kasnije odbacila je tu teoriju sa špekulacijama da će sljedeće globalno izdanje OnePlusa biti u siječnju 2024.

Još jednom na kraju ponavljamo da su ovo glasine i da ništa službeno nije potvrđeno pa valja za sve čekati i službeno priopćenje OnePlusa oko novog flagship uređaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.