Od 150 do 1280 kn: Donosimo odlične jesenske ponude za odmor i izlete u Hrvatskoj

Foto: Shutterstock/termesvetimartin.com/terme-tuhelj.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je stigla jesen, vrijeme je još uvijek uglavnom lijepo te nam dopušta boravak na otvorenom pa smo stoga izdvojili par prijedloga za jednodnevni izlet ili dvodnevni odmor.

No za svaki slučaj, naveli smo i nekoliko opcija za one dane kada vrijeme ipak ne dozvoljava lutanje prirodom i uživanje u jesenskim bojama.

Trebate li odmor od grada i mali reset od svakodnevnog života, pogledajte naše prijedloge.

Terme Sveti Martin

U jesenskom periodu terme su dobra opcija za one koji se žele kupati u grijanim bazenima i prošetati okolicom.

Pronašli smo jednu dobru ponudu, koja nudi tjedni ili vikend odmor za dvije osobe i jedno dijete do 11.99 godina te drugo dijete do 6.99 godina gratis. Ponuda uključuje tri dana, dva noćenja, u apartmanima Terme Sveti Martin s polupansionom, kupanje u termomineralnim bazenima te animacijski program.

Cijena je 989 kn (131.26 €) za tjednu opciju, a 1189 kn (157.81 €) za vikend opciju. Ponuda je dostupna u terminima do 27.10. ili od 7.11. do 30.11., možete je vidjeti ovdje.


Terme Tuhelj

U termama Tuhelj trenutno je na sniženju Last minute glamping paket, čija je cijena snižena s 2087.06 kn (277 €) na 745.92 kn (99 €) za mobilnu kućicu Vita Couple. I ostale su mobilne kućice snižene, kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

Ponuda traje do 28.10. te uključuje noćenje u luksuznim mobilnim kućicama, ulaz na bazen Vodeni planet te upotrebu bazena u Glamping villageu.


Hotel Trakošćan

Trakošćan je ujesen poseban doživljaj, a mi smo pronašli jednu dobru ponudu.

Ponuda uključuje jedno ili dva noćenja s polupansionom, bogat doručak i večeru, za dvije osobe u Standard sobi ili 2 osobe i gratis paket za dvoje djece do 11.99 godina u obiteljskoj sobi u Hotelu Trakošćan 4*.

Uz to, nude 10% popusta na korištenje usluga Spa & Wellness centra.

Ponuda se može iskoristiti do 25.11. te je dostupna za kupnju još samo danas po cijeni od 749 kn (99.41 €), a možete je vidjeti ovdje.


Festival čokolade Opatija

Za one koji žele posjetiti Opatiju i usput vidjeti festival čokolade, pronašli smo dobru ponudu za datume 12.11. ili 13.11.2022. Radi se o jednodnevnom izletu s polaskom iz Zagreba (Trg S. Radića 1), a po dolasku u Opatiju putnike očekuje šetnja gradom i upoznavanje s ljepotama Opatije.

Osim toga, ostatak dana je slobodan za uživanje u čokoladnim delicijama.

Cijena po osobi je 150 kn (19.91 €), uključuje prijevoz autobusom, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje. 

Ponudu možete vidjeti ovdje.


Jesenski dani na Brijunima

Pronašli smo odličnu ponudu za one koji žele posjetiti prekrasne Brijune. Ponuda uključuje dva noćenja s polupansionom, doručak i večera, za dvije osobe i gratis paket za jedno dijete do 3.99 godina u dvokrevetnoj sobi na park strani u Hotelu Neptun 3*. 

Osim toga, ponuda uključuje besplatan prijevoz putničkim brodom na relaciji Fažana - Brijuni u dolasku i odlasku s otoka, kao i jednom dnevno tijekom boravka u smjeru Brijuni - Fažana - Brijuni. Također, uključen je i besplatan ulaz u Nacionalni park, Safari park, Rimsku vilu u uvali Verige, Bizantski kastrum, Poučnu stazu Zelenikovac i Stazu dobrih vibracija.

U sklopu ponude je i besplatan ulaz u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca.

Ponuda se može iskoristiti do 1.11., cijena joj je 1277.40 kn (169.54 €), a možete je vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.