Nevin, a moćan: Stigao je Angel Elixir

Foto: muglerusa.com/mugler.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJE kultnog parfema Mugler Angel obradovat će vijest da je stigao novi dodatak liniji - Angel Elixir Eau de Parfum. Originalni Angel lansiran je još 1992. godine i osvojio je mnoge svojim mirisom koji je, između ostalog, miks vanilije i šećerne vune. 

"Anđeo kakvog ne očekujete"

"To je anđeo kakvog ne očekujete, izražavajući povećanu ženstvenost današnjih neustrašivih supra-žena. Nevin, a moćan. Utemeljen, ali izvanredan. Izuzetno oštar, ali privlačan. Drvenasto-cvjetni gurmanski miris novog Elixira ponovo otkriva ono što Angel čini tako jedinstvenim.

Zamislite cvjetnu Mliječnu stazu uhvaćenu u Muglerovu ikoničnu bočicu u obliku zvijezde, pretvorenu u zadivljujuću duboku plavu boju... Više od mirisa, Angel Elixir je katalizator za ponovno otkrivanje vaše stvarnosti. Jer stvarni svijet nije dovoljan...", opisuju novi parfem na službenoj stranici. 

Thierry Mugler imao je priliku pomirisati novi miris

Angel Elixir je cvjetno-voćni gurmanski miris za žene koji u gornjoj noti ima ružičasti papar, srednje note su jasmin, sandalovina, cvijet naranče i ylang-ylang. Bazne note su bourbon vanilija i Amber Xtreme. Dostupan je i na našem tržištu, a dolazi u pakiranjima od 25, 50 i 100 ml.

Prema pisanju magazina Vogue, Thierry Mugler je, prije nego što je umro prošle godine u dobi od 73 godine, imao priliku pomirisati novi miris u njegovoj ranoj inkarnaciji. "Bilo je vrlo emotivno", otkrila je Domitille Michalon-Bertier, koja je kreirala formulu zajedno s Anne Flipo, o ohrabrujućoj reakciji dizajnera na ažuriranu mješavinu, koja stiže u tamnoplavoj verziji originalne bočice sa zvijezdom petokrakom. 

Cijena za 25 ml je 80 eura (602.77 kuna), a parfem možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.