Na internetu su se pojavili renderi koji navodno prikazuju jeftiniji Meta VR uređaj

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

META Quest 3 donosi vrhunsku VR tehnologiju po konkurentnoj cijeni od 499 dolara. Međutim, čini se da Meta planira dodatno sniziti cijenu sa svojom novom verzijom Quest 3 Lite. Nedavno su procurile informacije o Quest 3 Liteu putem VR Panda na X-u, a sada su se pojavili renderi koji navodno prikazuju izgled ovog jeftinijeg uređaja.

Izgled Quest 3 Litea podsjeća na kombinaciju Questa 2 i novog Questa 3, s naslijeđenim zaobljenim dizajnom Questa 3. Međutim, čini se da ovaj model ne uključuje RGB kamere, što bi značilo da ne pruža istu razinu mješovite stvarnosti kao stariji model. Nadamo se da ovo nije način na koji bi Meta pokušala uštedjeti malo novca.

Ono što dodatno zbunjuje je činjenica da je, kada je Quest 3 lansiran u listopadu 2023., mješovita stvarnost bila ključna prodajna točka, a Meta je sugerirala da bi ta značajka mogla biti glavni naglasak Questovih proizvoda nakon Questa 3.

Još nije jasno gdje će Meta pokušati smanjiti troškove

Ne možemo garantirati autentičnost slike, niti je trenutno jasno gdje će Meta pokušati smanjiti troškove. Što se tiče pouzdanih informacija o Meta Quest 3 Liteu, vjerojatno ćemo saznati više na jednom od službenih događaja tvrtke, poput Meta Quest Gaming Showcase (vjerojatno u lipnju) ili Meta Connect (vjerojatno u rujnu).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.