Na hrvatsko tržište stigli su Scentology parfemi. Koštaju 120 kuna

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA HRVATSKO tržište stigli su parfemi koji će se svidjeti ljubiteljima minimalizma i savršeno usklađenih nota. Radi se o britanskom brendu Scentology čiji su parfemi postali popularni zbog usklađenih mirisnih nota, minimalističkog pakiranja i prihvatljive cijene, naime bočica od 100 mililitara košta 119.90 kuna (15.91 €).

Parfemi se nalaze u bijelim tubama, unutar bočica od debeloga stakla, kroz koje se naziru pastelne tekućine vrhunski pomiješanih mirisnih sastojaka. Ovi parfemi specifični su po tome što nemaju ime, već su njihovi nazivi određeni njihovim glavnim sastojcima.

Ti sastojci karakteristični su za osnovne olfaktorne (mirisne) obitelji, a možete ih raspoznati i po bojama - crvena, mint zelena, pastelno ljubičasta i nježno ružičasta. Scentology donosi kolekciju od četiri mirisa koji su načelno kreirani za žene, ali iznimno elegantno i lijepo stoje i na muškoj koži. 

Lychee & Floral Bouquet

Scentology Lychee & Floral Bouquet edp, 100 ml, 119.90 kn (15.91 €)

Scentology Lychee & Floral Bouquet je parfem idealan za ljubitelje svježe-cvjetnih lepršavih mirisa. U gornjim notama ovaj se miris otvara bogatim akordima svježeg i sočnog voća - lychee (azijska trešnja), marelica, breskva, crvena naranča, limun i rabarbara.

U svom srcu ima raskošne note cvijeća - ruža, geranij, orhideja i jasmin, uz dodatke nježnih travnatih tonova. Parfem je zaokružen mekim notama sandalovine, cedrovine, mošusa, ambre i vanilije.

Vanilla Latte & Velvet Woods

Scentology Vanilla Latte & Velvet Woods edp, 100 ml, 119.90 kn (15.91 €)

Scentology Vanilla Latte & Velvet Woods je stvoren za ljubitelje slatkih, jačih, gurmanskih mirisa. Otvara se opojnim i slasnim akordima kave i kokosa, uz svježinu bergamota. U srcu mirisa su nenametljivi tonovi đurđice, jasmina i cedrovine. Donje note su slatke i tople, svilene i puderaste, a njima dominiraju vanilija, sandalovina, suho drvo, heliotrop i mošus.

Orchard Fruits & Freesia

Scentology Orchard Fruits & Freesia edp, 100 ml, 119.90 kn (15.91 €)

Scentology Orchard Fruits & Freesia je naglašeno voćni miris koji se otvara oštro-sočnim akordima jabuke i kruške, nastavlja se na raskošno cvjetno srce kojim dominiraju jasmin i frezija, dok je u bazi aromatični, senzualni pačuli, uz ambru i drvenaste note. Ovo je sočan miris, koji najviše u cijeloj kolekciji paše uz mušku kožu.

Floriental Mandarin

Scentology Floriental Mandarin edp, 100 ml, 119.90 kn (15.91 €)

Scentology Floriental Mandarin je parfem za ljubitelje orijentalno-voćnih, egzotičnih parfema. Otvara se vrlo živahno i citrusno - mandarina, klementina, bergamot i ružičasti papar. U njegovu su srcu ruža, heliotrop i jasmin, što mu daje bogati cvjetni ton, ali završava slatko i gotovo "jestivo" zahvaljujući mahuni tonke i vaniliji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.