Model treće generacije AirPodsa nije se dobro prodavao pa Apple mijenja strategiju

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je postao značajan igrač na tržištu bežičnih slušalica, ostvarujući značajne prihode zahvaljujući redovitim ažuriranjima proizvoda kako bi ostali konkurentni. Od njihovog prvog predstavljanja 2016. godine, bijele Appleove bežične slušalice mnogima su postale neizostavan dodatak.

Mark Gurman iz Bloomberga tvrdi da se "obični" AirPods treće generacije nisu posebno dobro prodavali i to djelomično pripisuje potrošačima koji se često odlučuju za stariji, jeftiniji par druge generacije, koji je Apple nastavio prodavati.

Kako bi izbjegao ponovno suočavanje s tim problemom, Apple planira istovremeno lansirati dva seta četvrte generacije AirPods slušalica 2024. godine. Oba seta će biti pozicionirana ispod AirPods Pro s cijenama sličnim današnjim. Navodno će oba nova AirPoda četvrte generacije imati novi dizajn koji kombinira elemente treće generacije AirPoda i Pro modela, uključujući kraće drške.

AirPods Max dolazi u novim bojama

Nove slušalice posudit će značajke od AirPods Pro poput poništavanja buke i integriranih zvučnika na kućištu za punjenje za poboljšanu podršku Find My, piše The Verge.

Sljedeći AirPods nastavit će Appleov prijelaz na USB-C. Sljedeće godine, prema Gurmanu, dolazi i blago osvježenje AirPods Maxa s USB-C priključkom i novim bojama, ali relativno malo drugih promjena. Izvorni AirPods Max nisu ažurirani od svog predstavljanja 2020. i stoga su zaostali kada su u pitanju novije softverske značajke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.