Metalac ima popuste na granitne sudopere. Izdvojili smo neke modele

Foto: metalac.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GRANITNI sudoperi poznati su po svojoj izdržljivosti. Otporni su na udarce i ogrebotine, dugog su vijeka trajanja, stoga vrijedi izdvojiti koji euro više na njih. Sad je idealna prilika da uštedite na njima jer Metalac ima popuste od 30% upravo na granitne sudopere različitih oblika i veličina sve do 31. siječnja.

Otporni i jednostavni za održavanje

Okrugli sudoperi veoma su šarmantni, a bež će se odlično uklopiti u većinu minimalistički uređenih kuhinja. Dubina korita ovog malenog sudopera je 180mm, promjer je 510mm. Sifon je uključen u cijenu, a bruto težina sudopera je 12kg.

Granitni usadni sudoper, bež, snižena cijena je 97.99 eura

Mali crni sudoper dio je linije xQuadro 40. Dubina korita je 210mm, mjera ormarića 450mm te je bruto težine 15.8kg. Sifon je uključen u cijenu. Materijal je xGranit. Ovi se sudoperi izrađuju od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc, a čini 80% sastava ovih sudopera. Rezultat je izuzetno čvrst materijal koji daje dojam prirodnog kamena.

Granitni usadni sudoper, crni, snižena cijena je 97.99 eura

Ovaj sivi sudoper dimenzija je 600x500mm, uz otvor sifona promjera 90mm. Dubina korita je 195mm. Sudoper se jednostavno održava, otporan je na grebanje i lom te podnosi temperature do 280°C. Boja sudopera ne blijedi i otporna je na sunčeve zrake.

Četvrtasti granitni sudoper, 118.99 eura

Ovaj je elegantni sudoper dimenzija 620x500mm, dubine korita 190mm. Bruto težina sudopera je 17.1kg, a sifon promjera 90mm je uključen u cijenu.

Granitni usadbeni sudoper, snižena cijena je 150.49 eura

Ovaj usadbeni sudoper dimenzija je 620x500mm, uz dubinu korita 190mm. Mjera ormarića je 500mm, a otvor sifona je promjera 90mm. Sifon je uključen u cijenu sudopera. Sudoper je higijenski ispravan i otporan na kiseline, kao i temperature do 290°C.

Granitni usadbeni sudoper, crni, snižena cijena je 129.49 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.