Mango ima novu ljetnu kolekciju za dom. Izdvojili smo naše favorite

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI high-street brend Mango predstavio je svoju novu kolekciju za dom nazvanu Les Vacances. Iako je kolekcija prvenstveno namijenjena obogaćivanju vanjskih prostora, sadrži i pojedine komade koji su jednako prikladni i za interijere. 

Mango ističe da je kolekcija Les Vacances inspirirana idiličnim ljetnim prizorima: ispijanjem jutarnje kave uz bazen, opuštanjem na terasi nakon večere i popodnevnim drijemanjem pod laganim povjetarcem.

Zelena, narančasta i prugice

U kolekciji se nalaze proizvodi kao što su prugasti ručnici za plažu i ukrasni jastuci koji zrače ljetnom energijom i idealni su za vanjsku upotrebu. Također, komadi poput prugastih posteljina i podmetača u vibrantnim bojama za stol idealni su za upotrebu unutar interijera.

Dominantne boje u kolekciji su zelena, narančasta, maslinasto zelena i bež, a pojedini komadi su ukrašeni prugama koje odišu retro šarmom. Bez obzira na to tražite li komade za osvježenje vanjskog prostora ili dodatke koji će unijeti dašak ljeta u vaš dom, kolekcija Les Vacances nudi raznolike opcije za sve one koji cijene klasičan stil s modernim prizvukom.

U nastavku smo izdvojili svoje favorite iz nove kolekcije. 

Jastučnica, Mango Home, 12.99 eura
Metalni pladanj, Mango Home, 25.99 eura
Posteljina, Mango Home, 59.99 eura
Drveni pladanj, Mango Home, 29.99 eura
Tanjur, Mango Home, 12.99 eura
Tanjur, Mango Home, 12.99 eura
Prsten za salvete, 4 kom., Mango Home, 15.99 eura
Ručnik za plažu, Mango Home, 25.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.