Majica domaćeg brenda osvojila je Instagram: "Savršena"

Foto: Instagram Sister Blister

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SISTER BLISTER domaći je modni brend sa sjedištem u Virovitici. Iza brenda stoje tri sestre i njihova mama, a na stranici im piše da su "najdraži hobi pretvorile u obiteljski posao u koji ulažu mnogo ljubavi". Stvaraju komade za koje kažu da su jednostavni i nosivi svaki dan, a većina je izrađena od mekog pamuka. 

U ponudi se mogu pronaći haljine, majice, kompleti, hlače, tajice, ali i blisterice. To su zapravo razne majice i dukse. Posljednje blisterice koje su izazvale velik interes na Instagramu marka je izbacila povodom Valentinova. 

Najviše je pažnje privukla majica s natpisom more amor

Tako je u ponudu uvrštena majica More Amor s natpisom - more amor por favor - i srcem. Dolazi u nježnoružičastoj boji, dok je natpis crven. Druga majica Love dolazi u bijeloj i nježnoružičastoj, a nju krase motivi srca izvezeni na laktovima. Od ova dva noviteta najviše pažnje je privukla prva majica. 

Tako su neki od komentara na Instagramu za nju: "Jako slatko", "Ajme top", "Savršena". Cijena ovih majica je 23 odnosno 25 eura za More Amor verziju. Možete obje vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.