LG lansirao televizor u aktovci. Ljudi pišu: Jako je kul

Foto/Screenshot: YouTube/lg.com/lge.co.kr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ove godine LG je na pojedinim tržištima lansirao StanbyME portabilni televizor sa stalkom po cijeni od 999.99 dolara. Sada pak ovaj mjesec na odabrana tržišta stiže druga prijenosna inačica - StanbyME GO koji se prodaje po istoj cijeni. Za sada je poznato da je dostupan u Južnoj Koreji, Americi, Kini i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Prvi model StanbyMe je 27-inčni lifestyle zaslon koji je pomičan sa skrivenim kotačićima i ugrađenom baterijom. Drugi StanbyME Go je 27-inčni 1080p LCD TV smješten u velikoj aktovci koja također sadrži ugrađenu bateriju i zvučnike od 20 W. Na njega ćemo se i fokusirati. 

Prijenosno rješenje za zabavu na otvorenom

StanbyME Go dolazi u kovčegu, a zaslon mu ima 27 inča. StanbyME Go zamišljen je kao prijenosno rješenje za zabavu bilo da ste na pikniku, u kamperu, na obiteljskom odmoru ili se samo družite na terasi.

Baterija mu traje tri sata, a nudi visoku rezoluciju uz druge značajke, uključujući načine rada: pejzažni, portrait i stolni. Osim toga LG ga je opremio podesivom ručkom ekrana i Dolby Atmos zvučnicima ugrađenima u aktovku, a tu je i poseban prostor za daljinski upravljač. 

"Štoviše, dizajnirali smo StanbyME Go aktovku da preživi najgore scenarije, a prošla je američki vojni test izdržljivosti", kaže LG u svom priopćenju za javnost. 

Automatski se uključuje i isključuje kada se otvori ili zatvori poklopac aktovke

Ovaj televizor se automatski uključuje i isključuje kada korisnik otvori ili zatvori poklopac aktovke. Također reagira na glasovne naredbe, a ima i zaslon osjetljiv na dodir. LG kaže da StanbyME Go također "podržava AirPlay i zrcaljenje zaslona kompatibilno s iOS i Android uređajima, Bluetooth i Wi-Fi".

Prema LG-jevoj stranici, StanbyME Go ima vanjski način rada slike kako bi bio vidljiv na sunčevoj svjetlosti. 

Vijest o lansiranju ovog televizora popraćena je mnogim komentarima po društvenim mrežama. "Treba nam za putovanja", "Wow, to je genijalno", "Super je", "Jako je kul", "LG, radiš sjajne stvari. Volim inovacije", "Ovo je ono što ja zovem inovacija!", "Ovo je baš ono što želim", "Uzmite moj novac", neki su od komentara.

U Americi StanbyMe GO u pretprodaji košta 999.99 dolara. Našli smo ga i na eBayu gdje se prodaje po cijeni od 872.98 dolara naviše. No šalju ga uglavnom prodavači iz Južne Koreje pa treba uzeti u obzir i trošak carine, ako ga poželite naručiti. Poslali smo upit LG-ju Hrvatska hoće li ovaj televizor doći i kod nas i odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.