LEGO stolić za kavu hit je na društvenim mrežama. Evo kako ga napraviti

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA društvenim mrežama već su neko vrijeme prilično popularni stolići za kavu napravljeni od LEGO kutija. Nedavno je video korisnice @soswagkenny s takvim stolićem skupio impresivnih 6.3 milijuna pregleda u samo nekoliko dana. "Moj najdraži komad namještaja", istaknula je u opisu videa, u kojem je pokazala kako ga je napravila. 

@soswagkenny my new favorire piece of furniture #lego #fyp #interiordesign #trending ♬ original sound - Evan The DJ

"Ovo je preslatko"

Za izradu stola koristila je šest LEGO kutija za pohranu koje je prvotno kupila u bijeloj boji, a zatim ih pofarbala u zeleno. Kutije su poslužile kao baza stola. Pronalaženje odgovarajućeg stakla za gornji dio stola pokazalo se kao izazov, no uspjela ga je pronaći u IKEA-i. "Opsjednuta sam rezultatom", izjavila je na kraju videa. 

"Prodaju te kutije i u zelenoj boji, nisi ih trebala bojati", "Ovo je preslatko, sviđa mi se", "Trebala si staviti LEGO minifigurice ispod stola", "Sada ti nedostaje LEGO cvijeće za sredinu stola", "Sladak je", "Odličan posao, jako je sladak", "Izgleda sjajno", neki su od komentara ispod videa. 

Ako se i vi želite okušati u izradi ovakvog stola, evo što će vam trebati

Ako i vi želite izraditi vlastiti LEGO stolić, u nastavku smo naveli komade koji će vam trebati. Također, kutije ne morate bojati ako ne želite jer su dostupne u raznim bojama. Izdvojili smo nekoliko primjera.

LEGO kutija za pohranu kockica, žuta, Amazon, od 34.15 eura
LEGO kutija za pohranu kockica, plava, Amazon, od 34.15 eura
LEGO kutija za pohranu kockica, zelena, Amazon, od 34.15 eura
Staklena ploča, IKEA, 30 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.