Kupci neće znati koji model im stiže: tenisice X-Men od danas u prodaji

Foto: eu.kith.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRIJEME zaista leti. Malo je ludo da X-Men ove godine obilježava svoju 60. obljetnicu. U proslavi rođendana franšize koju su stvorili Jack Kirby i Stan Lee, Marvel je odabrao KITH Ronnieja Fiega, koji je potom odabrao ASICS, kako bi osmislio posebnu liniju suradničkih tenisica ASICS GEL-LYTE III inspiriranih najslikovitijim likovima X-Mena: Beast, Cyclops, Gambit, Rogue, Storm i Wolverine.

No, osim toga KITH's X-Men ASICS GEL-LYTE III tenisice stižu u "slijepom pakiranju" zapečaćenom u kolekcionarsku kutiju popraćene rijetkim Marvel i Kith karticama za razmjenu. U prijevodu, kupci neće znati koju su tenisicu kupili dok je ne izvade iz paketa. 

Kolekcija je dostupna za kupnju od petka, u svim Kith trgovinama, a preko službene europske online trgovine mogu se naručiti od 11 sati po našem vremenu. Preko aplikacije se već može danas pristupiti izvlačenju za kupnju. Cijena tenisica putem aplikacije je 195 eura (1469.23 kn). Mogu kupovati i kupci iz Hrvatske jer ova stranica šalje i kod nas.

Cyclops

Iako je Cyclops poprimio mnoge oblike tijekom posljednjih šest desetljeća, njegova plavo-žuta shema ostaje nadmoćna, što se odražava u Cyclops GEL-LYTE III Remastered tenisicama. Sa sportskim mrežastim gornjim dijelom, ovu tenisicu upotpunjuju crvene ušice, zlato na trakama i podstavi te posebna oznaka Cyclops na ulošku.

Gambit

Obilježen njegovim originalnim debijem 1990., Gambitov skup ikoničnih elemenata odražava se u ovoj iteraciji GEL-LYTE III Remastered tenisica - od glatkog gornjeg dijela od nubuka dizajniranog prema njegovom kaputu, do crvenih naglasaka koji predstavljaju blistavu auru koja okružuje svaki element kojim on upravlja. Gambit silueta je završena mikroperforiranim detaljima, crnim ušicama i posebnom etiketom na ulošku.

Storm

U čast njezinih veličanstvenih srebrnih uvojaka, Storm GEL-LYTE III Remastered izrađen je s dlakom od ponija na gornjem dijelu i gornjištem u srebrnim i krem ​​nijansama boja. Ova tenisica ima crnu kontrastnu podstavu i pruge na bočnim stranama, zajedno s bijelim ušicama i prilagođenu Storm etiketu na ulošku.

Beast

Još jedna jedinstvena materijalna izvedba vidljiva je u silueti Beast, s plavim dlakavim antilopom nanesenim na strane i gornji dio, odajući počast ikoničnom liku koji je debitirao u prvom stripu X-Men. Beast također ima bijele ušice, bijele kožne pruge i specijaliziranu etiketu Beast na ulošku.

Rouge

Inspirirana zlatnom i tamno maslinastom bojom na Rogueovom bodiju, Rogue GEL-LYTE III Remastered izrađena je od perforirane svinjske kože, zajedno s glatkom kožom na gornjištu, omotu pete i blatobranu. Završena je kožnim prugama, bijelim ušicama i stiliziranom Rogue etiketom na ulošku.

Wolverine 1980

Crpeći inspiraciju iz Wolverine X-Mena Vol. 1 #139 izgled, Wolverine 1980 dizajniran je u žutim, smeđim i crvenim nijansama. Istaknute značajke uključuju perforirani gornji dio od svinjske antilop kože u kombinaciji s klasičnom kožom, kožne pruge i specijaliziranu Wolverine etiketu na ulošku.

Wolverine 1975

Ograničena na samo 1 u 36 pari, silueta Wolverine 1975 izuzetno je rijetka, nalikujući Wolverineovoj ultra-rijetkoj trgovačkoj kartici Uncanny X-Men iz 1975. Dizajnirana u plavoj i žutoj boji, ima bijele ušice, gornji dio od perforirane svinjske kože u kombinaciji s klasičnom kožom. Uključeno uz Wolverine 1975 je posebno izdanje holografske kartice Marvel i Kith.

Više informacija o tenisicama možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.