Kava kao u kafiću: Bivši barist hvali ovaj aparat za kavu

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste kojim slučajem u potrazi za novim aparatom za kavu i ne želite potrošiti previše novaca, možda će vam se svidjeti ovaj koji preporučuje bivši barist. Ian Burke za The Kitchen otkrio je da voli sve vezano uz kavu i uživa u procesu pripreme. 

"Bilo da se radi o kuhanju espressa, korištenju lonca za moku ili stajanju nad šalicom dok pedantno izlijevam koncentrične krugove vode iz kuhala za vodu s guščjim vratom, nikad se ne mogu zasititi slatke opreme za kavu i vrećica ukusnih zrna", istaknuo je. 

De'Longhi Nespresso VertuoPlus, 147.67 eura (1112.62 kn)

Dodao je da je bio u potrazi za aparatom s kojim će mu jutarnja rutina biti pojednostavljena, ali i da isti nije preskup i da je kava iz njega "ugodna za nepce". Aparat za kavu i espresso koji mu se svidio je Nespresso VertuoPlus.

Priprema i običnu kavu i espresso

"Ne samo da izgleda lijepo već ovaj sustav kuhanja jednim dodirom priprema i običnu kavu i espresso, s kuhanjem specifične mješavine koja osigurava da svaka šalica ima okus kao nešto što biste dobili u kafiću. Osim toga, aparat radi dvije različite veličine espressa i tri različite veličine kapanja i koristi kapsule koje se mogu u potpunosti reciklirati", naveo je. 

De'Longhi Nespresso VertuoPlus, 147.67 eura (1112.62 kn)

No najzgodniji dio je taj što se Nespresso VertuoPlus oslanja na znanje stručnjaka za kavu koji su pomogli u njegovom dizajnu: oni su stvorili potpuno novi sustav kuhanja s pomoću Centrifusion tehnologije. Zahvaljujući ugrađenom sustavu crtičnog koda, aparat za kavu optimizira vrijeme kuhanja i temperaturu za različite kapsule bez potrebe za podešavanjem postavki. 

Kupci su isto pohvalili ovaj aparat

Ovaj barist nije jedini koji je pohvalio ovaj aparat za kavu, u trgovinama poput Amazona mogu se pročitati i pozitivne recenzije kupaca. "Odlična vrijednost za novac i najbolje od svega je što nikada nisam pio bolju kavu", "Savršen aparat za kavu", "Lijep dizajn, korisna automatizacija, zanimljiva tehnika pripreme kave, dobri rezultati za espresso", neki su od komentara. 

De'Longhi Nespresso VertuoPlus, 147.67 eura (1112.62 kn)

Ovaj aparat za kavu na njemačkom Amazonu košta 147.67 eura, a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.