Kauč Selene Gomez dokazuje da Barbiecore trend i dalje vlada u 2024.

Foto: Instagram/emmezeta.hr/bonami.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD biramo kauč, često je teško pronaći onaj koji zadovoljava sve kriterije, poput boje, stila i udobnosti. No čini se da je Selena Gomez pronašla savršen spoj svega toga.

Nedavno je objavila preslatku fotku na kojoj se opušta sa svojim dečkom, a svijetloružičasti kauč na kojem sjedi odmah je privukao pažnju. Zvijezda serije Samo ubojstva u zgradi odabrala je tu razigranu boju te pokazala da je ova nijansa i dalje popularna, čak i nakon prošlogodišnjeg Barbiecore trenda.

Svijetloružičasta može funkcionirati kao neutralna boja

"Ovisno o načinu stiliziranja, svijetloružičasta može funkcionirati kao neutralna boja, a kad je izvedena u baršunu, poput onoga koji je Selena izabrala, postaje izrazito elegantna", objašnjava dizajnerica interijera Kathy Kuo za Real Homes. Dodaje kako kombinacija ružičaste boje i bogate baršunaste teksture stvara dojam luksuza, ali i udobnosti.

Dizajnerica Rachel Stringer ističe da je baršun idealan za dnevne sobe jer stvara dojam udobnosti i opuštenosti.

Ako želite sličan kauč, postoji nekoliko jednostavnih načina da ga stilizirate. Kathy predlaže da ga kombinirate s jastucima u neutralnim tonovima i dodate prekrivač od kašmira kako biste unijeli različite teksture.

Za dodatan kontrast Rachel predlaže da dodate metalne ili drvene detalje. Također je važno da u prostoriji bude dovoljno prirodnog svjetla kako bi baršunasti kauč stvarno došao do izražaja.

Diori trosjed s ležajem roza, 699.99 eura
Sofa Luca, 1529 eura
Rick trosjed rozi, 499.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.