Iz Južne Koreje stiže još jedan pametni prsten

Foto: vtouch.io

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUŽNOKOREJSKA tehnološka tvrtka VTouch nedavno je lansirala pametni prsten WIZPR. Osnivači VToucha Kim Seok-joong i Nathan Dohyun Kim osmislili su prsten kako bi ponudili jednostavan i praktičan način pristupa AI alatima kao što su ChatGPT i Gemini.

Nema potrebe za korištenjem mobitela

WIZPR koristi mogućnosti glasovne interakcije kako bi olakšao komunikaciju između čovjeka i umjetne inteligencije. To znači da ga možete koristiti i kad su vam ruke zauzete, bez da vadite pametni telefon. Tim VToucha svoj je pametni prsten predstavio u YouTube videu.

"Bez vađenja pametnog telefona možemo jednostavno razgovarati s odabranim AI-jem i istovremeno obavljati više zadataka dok vozimo, hodamo, trčimo ili kupujemo namirnice", pojasnili su. Prsten prepoznaje i odgovara samo na glasove koje čuje u blizini te ga nije potrebno aktivirati posebnim naredbama.

Postavljanjem blizu usta, aktivira se automatski. Kada se približi nečemu drugom, poput džepa ili kada nosite rukavice, on će to detektirati i automatski se isključiti kako bi spriječio slučajno aktiviranje.

"Hej, ljudi, definitivno ću ga kupiti. Nadam se da će biti kompatibilan s uređajima za praćenje zdravlja", "Pošaljite ovo kreatorima sadržaja na recenziju. Rado bih kupio proizvod kad bi njegov rad prikazao netko tko ga nije izradio", neki su od komentara.

Prsten i pripadajuća aplikacija bit će dostupni u srpnju, a moguće ga je prednaručiti na Kickstarteru. Više o uređaju doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.