Izdvojili smo najljepše zimske parfeme do 40 eura

Foto: Shutterstock/Promo/notino.hr/douglas.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu parfumerija i izdvojili neke od najljepših mirisa savršenih za zimski period. Hladnije vrijeme idealno je za parfeme s drvenastim, cvjetnim ili orijentalnim notama. 

Ako ste u potrazi za novim parfemom, možda vam naš popis posluži kao inspiracija. U nastavku pogledajte koje smo parfeme izdvojili do 40 eura i pronađite svoj novi prepoznatljivi miris za ovu zimu.  

Za nju

Hugo Boss, Alive 

Cijena i gdje se može kupiti: 31.90 € (240.36 kn) , 30 ml, Notino

Ovaj drvenasti, voćni miris za žene natopljen je pozitivnom energijom. Sadrži note jabuke, šljive, sočnog crnog ribiza i cimeta. Miris se dalje razvija u slatkim notama vanilije, a brigu o postojanosti na sebe preuzima kombinacija drvenastih nota, predvođena baršunastim cedrom. 

Cacharel, Yes I Am

Cijena i gdje se može kupiti: 38.36 € (289.02 kn), 30 ml, Douglas 

Yes I Am parfem karakterističan je za odvažne i snažne žene, istovremeno senzualne i neovisne. Kultna bočica u obliku ruža za usne spoj je cvjetnih i drvenastih mirisa s notama maline, mandarine, đumbira, ambera i jasmina.

Chopard, Cašmir

Cijena i gdje se može kupiti: 31.30 € (235.83 kn), 100 ml, Notino

Ovaj parfem će vas obgrliti svojim toplim orijentalnim mirisom u kojem ćete osjetiti sočni mango, slatku breskvu, egzotični kokos i bergamot. U srcu mirisa glavnu ulogu imaju cvjetne note jasmin i đurđica. Bazu mirisa obilježenu drvenastim notama čine topla sandalovina, jantar, mošus, pačuli i vanilija.

Pepe Jeans, For Her

Cijena i gdje se može kupiti: 22.90 € (172.54 kn), 30 ml, Notino

Ovaj klasik odaje počast prirodnoj ljepoti, ženstvenosti i eleganciji, a radi se o orijentalnom mirisu koju u sebi sadrži note badema, mandarine, vanilije, votke, jantara i mošusa.

Oriflame, Amber Elixir Mystery

Cijena i gdje se može kupiti:  27.60 € (207.96 kn), 50 ml, Notino

Parfemska voda Oriflame Amber Elixir Mystery je poput buketa napravljenog od najljepših cvjetnih nota, čiji je raskošan spoj pun senzualnosti, ženstvenosti i romantike. 

Jacomo, Silences Sublime

Cijena i gdje se može kupiti: 25.70 € (193.64 kn) 100 ml,  Notino

Ovaj parfem je kombinacija nježnosti i snage, koja se krije u svakoj ženi. Idealan je za temperamentne žene pune energije. Čine ga drvene note, sandalovina i mošus. 


Za njega

Bruno Banani, Man

Cijena i gdje se može kupiti: 15.60 € (117.54 kn), 30 ml, Notino

Uz ovaj parfem otkrit ćete svoju muževnost, snagu i hrabrost. Aromatični miris s biljnim notama pogodan je za svakodnevno korištenje, osobito u hladnijim danima. 

Diesel, Spirit Of The Brave

Cijena i gdje se može kupiti: 37.03  € (279 kn), 35 ml, Douglas

U ovom parfemu mirisne note jabuke sudaraju se s dubokim notama jantarne smole dajući mu senzualan i intenzivan potpis. Bočica brenda Diesel po prvi put je potpuno zlatna, a simbolizira eleganciju i uspjeh.

Jimmy Choo, Urban Hero Gold

Cijena i gdje se može kupiti: 33.80 € (254.67 kn) , 100 ml, Notino 

Ovaj parfem idealan je za važne poslovne sastanke, zabave s prijateljima ili romantične večere. Podići će vaše samopouzdanje baš onda kada želite ostaviti dobar dojam. Sadrži začinske i voćne mirise ananasa, crvene naranče, tonka graha, lavandina, sandalovine i hrastove mahovine.

Karl Lagerfeld, Bois d´Ambre

Cijena i gdje se može kupiti: 39.80 € (299.88 kn),100 ml, Notino

Ovaj parfem predstavlja kontrast između oštrog i nježnog mirisa. Glavne note čine bergamot, gorka naranča i šljiva, a u srce mirisa suptilno su utkane nijanse muškatne kadulje. 

Lalique, Encre Noire A L'Extreme

Cijena i gdje se može kupiti: 29.70 € (223.78 kn) ,100 ml, Notino

Ovaj intenzivan, drvenasti miris smjelo kombinira note čempresa s drugim zemljanim elementima. Za posebnost ovog parfema zaslužne su note sandalovine, pačulija i benzoina.

Mauboussin, Pour Lui

Cijena i gdje se može kupiti: 20.30 € (152.95 kn) ,100 ml, Notino

Ovaj parfem je izvrstan izbor za svakog modernog muškarca. Na vama će mirisi pelina, jantara i cedra ostati do samoga kraja dana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.