Izdvojili smo pet prekrasnih planera za 2023. godinu

Foto: moleskine.com/ps-planer.hr/planerko.hr/nishacompany.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA sve one koji vole klasične planere i bilježiti svoje misli, svakodnevne obaveze, bitnije datume, liste želja i sl. pronašli smo nekoliko lijepih planera za novu 2023. godinu. 

Moramo priznati da, unatoč mobitelima, online planerima i raznim aplikacijama, i dalje dajemo prednost onim klasičnima. Pregledali smo ponudu domaćih i stranih brendova i izdvojili one koji su nam se najviše svidjeli.

Planer Alisa u zemlji čudesa 2023.

Cijena: 26.50 € (199.66 kn), Moleskine

Ovo ograničeno izdanje planera Alisa u zemlji čudesa ima taktilnu platnenu naslovnicu na kojoj je otisnuto originalno umjetničko djelo Johna Tenniela. Osim toga, na naslovnici se nalazi i citat iz književnog klasika Lewisa Carrolla. Planer ima i tematske naljepnice inspirirane Alisinim putovanjima. 

Planer ima tjedni izgled bilježnice, što znači da svaka od dvije stranice prikazuje dane u tjednu s lijeve strane nasuprot stranice s linijama za bilješke, obaveze i podsjetnike. 


Paper & Stuff Fresh 

Cijena: 12.61 € (95 kn), Paper & Stuff

Fresh planer brenda Paper & Stuff može imati pet različitih unutrašnjosti, tako da ga svatko može prilagoditi svakodnevnim obavezama. Planer je dimenzija 155 x 220 mm, ima tvrde i plastificirane mat korice, spiralni uvez i 214 stranica. 


Paper & Stuff Steps

Cijena: 14.60 € (110 kn), Paper & Stuff

Ovaj planer je velikog A5 formata, a svaki dan je u njemu otisnut na zasebnoj stranici pa time ima više listova i veću spiralu od klasičnih planera. Može se birati između dvije različite unutrašnjosti. Dimenzije su mu 155 x 220 mm, a ima tvrde i plastificirane korice, bijeli spiralni uvez te 322 stranice. 


Nisha 365 New Chances

Cijena: 26.41 € (198.99 kn), Nisha

Nisha planer je osmišljen za jednostavnije planiranje i koncipiran je u dva dijela. Prvi dio je napravljen za mjesečno i tjedno planiranje, a drugi dio sadrži 140 stranica s linijama u koje se mogu zapisivati bilješke i podsjetnici. 

Planer je dimenzija 14.5 x 20 cm i sadrži 240 stranica koje su izrađene od 100% smeđeg recikliranog papira. Tvrde korice planera oslikane su akrilnom bojom, zlatnom pastom i embossing prahom, a planer je ručno izrađen i dizajniran u Hrvatskoj. Planer se može dodatno personalizirati inicijalima ili imenom. 

Dostupan je u crnoj, rozoj ili krem boji. 


Planerko

Cijena: 23.88 € (180 kn), Planerko

Ovaj planer je veličine A5 i ima 280 stranica, osim toga ima tvrde korice s tvrdim uvezom. Uz njega se na poklon dobije 280 naljepnica za uljepšavanje i ukrašavanje planera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.